Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Актуальний аксесуар сезону 2016 – сумка з бахромою!

Категорії

Бахрома цього сезону впевнено входить у модний гардероб сучасної жінки, включаючи різноманітні аксесуари, головний з яких жіноча сумка.

Бахрома має свою цікаву та довгу історію. Так, наприклад, індіанці, живучи на Дикому Заході, спочатку створювали бахрому на своєму одязі більше в практичних цілях, ніж у декоративних. Так, порізані нитками клаптики шкіри або замші, утворюючи бахрому, після дощу допомагали швидше просохнути одязі, тим самим допомагаючи її власнику не промокнути наскрізь. Слідом за індіанцями бахрому перейняли і ковбої, створивши свій неповторний образ «крутого хлопця» з вестерну, який підкорює серця дівчат. Ковбої носили короткі шкіряні куртки з багатою бахромою на рукавах і не тільки.



Однак у 20-х роках бахрома все ж таки стала стовідсотковим декором. Її використовували дівчата, які бахромою прикривали ніжки, що відверто оголювалися. Це були дівчата вільних вдач.

Далі 60-70-ті роки, коли волелюбні «діти квітів» - «хіпі», сприйняли та оспівали у своєму стилі бахрому, перейнявши її як елемент культури незалежних і близьких їм за духом індіанців.

У сучасній моді бахрома, як декоративне оздоблення, з'являється всюди - це і сукня, спідниця, взуття, штани. Якщо дамі все ж таки не подобається одяг з такою обробкою, а від моди відставати не хочеться, чудовий варіант придбати собі сумку з бахромою! Різні клатчі, невеликі напівкруглі дамські сумочки і просто об'ємні сумки, а також різноманітні жіночі рюкзаки, оброблені "тою самою" бахромою - найширший вибір, який дозволить підкреслити індивідуальність і не чужість сучасним тенденціям!

Для «виходу у світ» доречно буде доповнити свій образ маленькою сумочкою або клатчем, але обов'язково з бахромою! До речі, клатчі різних стилів займають перше місце серед сумочок з подібним оздобленням, чого не скажеш про об'ємні жіночі сумки. Мабуть це пов'язано з тим, що такі сумки досить помітні і при цьому незвичайні, що підходить не всім жінкам.

Сумки з бахромою дуже гармонійно впишуться в образ у стилі хіпі або рок-зірки.

Також сумка з такою обробкою може стати вдалим штрихом у поєднанні з міським чином у стилі casual, надати її володарці вельми романтичний образ, а може і зухваліший, тут головне, з яким поєднанням в одязі її піднести. Похід у кіно з друзями, романтичне рандеву з бойфрендом, навчання, робота... у будь-якій сфері життєдіяльності можна застосувати сумочку з бахромою.

Бахрому можна зустріти в різних варіаціях на одязі, взутті, аксесуарах, вона може використовуватися як основний декор, що привертає увагу, а може стати невеликим вкрапленням у ваш створений образ. Однак щоб бахрома виглядала у вашому образі дійсно модно і стильно, необхідно мати почуття міри, згідно з яким вона може бути тільки в чомусь одному: куртка, взуття чи сумочка!

Отже, модна та динамічна, стильна та симпатична, зухвала та романтична – це все бахрома у правильно підібраному образі!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email