Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Історія жіночих сумочок

Категорії

У той час як чоловіки, так і представники жіночої статі вимушено носили гроші та інші дрібні цінності у звичайних маленьких мішечках, які надійно закріплювалися в області пояса. Пізніше такі пристрої стали частиною вечірнього туалету прекрасної половини людства. Жінки намагалися прикрасити їх за допомогою вишивки, стрічок, взагалі будь-якою фурнітурою.

Набагато пізніше багаті дівчата стали вигадувати плетені, в'язані мішечки, які прикрашали дорогим мереживом та стеклярусом. Чим багатша була жінка, тим рясніша була вкрита коштовностями її сумочка .

Через деякий час про свій зовнішній вигляд почали турбуватися не лише представниці знаті, а й звичайні «простолюдини». Кожну жінку без винятку цікавило питання про зовнішній вигляд і належні атрибути гардеробу.



Саме поняття жіночої сумки з'явилося після того, як ридикюль ручного багажу, який носили чоловіки, стали популяризувати як жіночу сумку. А все тому, що такі сумки мали замки та маленькі відділення для потрібних дрібниць.

Перші справжні сумки жінок були мініатюрними. У них можна було помістити лише дрібниці, на кшталт хусточки, віяла та грошей. І мода знову змушувала прикрашати сумочки коштовностями . У свою чергу стали з'являтися на світ кошики, коробочки з ручками та інші хитромудрі «зберігачі» матеріалів для ручної роботи.

Після закінчення запити жінок зростали, як і розміри їх сумочек. Створювалися гаманці на ремінцях чи ланцюжках. На додаток до сумок для появи зароджувалися «авоськи» призначені для пікніків на свіжому повітрі.

У сучасних ідеальних сумках краса має дружити з практичністю і, безумовно, підходити за стилем господині.

Звичайно, неможливо підібрати універсальну сумку на всі випадки. Для вечірньої сукні потрібний клатч, діловий костюм передбачає класичну сумку суворого стилю. Для відвідування спортзалу потрібний рюкзак або спортивна сумка. Уїк-енд на вихідні вимагає наявність дорожньої сумки, а похід по магазинах неможливий без місткої сумки з міцної тканини.

Мода на сумочки дуже швидка. Втім, як і одяг. Не варто забувати про класику, вона із задоволенням стане прекрасним доповненням практично для будь-якого образу.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email