Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як правильно підібрати сумку?

Категорії

Кожна дівчина знає, наскільки складно створити власний унікальний стиль, адже це справжнє мистецтво, доступне не кожному. Будь-яка модниця розуміє, що ідеальний образ – це гармонійне поєднання речей та аксесуарів певного кольору, пропорцій, розміру, фактури. Будь-яка деталь грає свою роль, виконує особливу функцію, наголошують на достоїнствах образу. Для того, щоб добре виглядати, недостатньо просто стежити за модними тенденціями. Найголовніше – це відмінне почуття стилю та гарний смак. До речі, останній можна вдало розвинути.

При створенні образу особливу увагу потрібно приділити вибору та купівлі сумки , оскільки це один із найважливіших аксесуарів. Насамперед необхідно продумати, який розмір підійде вам найбільше. Взагалі в ідеалі він повинен відповідати пропорціям людського тіла. Пишна дівчина з крихітним клатчем або надмірно худа леді з величезною сумкою виглядають щонайменше смішно. Справа в тому, що за такого розкладу підкреслюються всі недоліки фігури. Якщо ви не можете однозначно визначитися, яка потрібна вам сумка, найкраще вибрати нейтральний варіант - придбати сумку середніх розмірів.

Тепер варто поговорити про форму сумки. Стилісти стверджують, що вона має відповідати типу особи. Дивно, але факт. Якщо у вас чітко окреслена особа з прямими тонкими лініями, потрібно купувати жіночу сумку з акуратним, строгим, симетричним малюнком. Власницям круглої особи варто вибирати м'які, округлі варіанти.

Стиль аксесуара відіграє величезне значення для всього образу. Дизайнерське рішення сумки не повинне відрізнятися від загального стилю, інакше контраст може зіграти проти вас. Занадто яскрава та оригінальна сумка – це теж певний ризик. Є ймовірність, що вона лежатиме вдома, тому що ви просто не знайдете, з чим її вдягнути. Якщо ви не хочете виглядати безглуздо, то краще купити сумку, яка буде актуальна ще кілька років.

До речі, прийнято вважати, що колір сумки має поєднуватися з кольором взуття. Всі забувають про те, що час тече і все змінюється, особливо якщо це стосується моди. Тепер така комбінація сприймається як ознака слабкої фантазії. Стилісти радять підбирати аксесуар під колір одягу, а не взуття. Якщо ви не можете дозволити собі купити сумку під кожне вбрання , то з кольором потрібно бути обережним. Втім, бежева, чорна чи біла сумка допоможе вам завжди. До речі, можна поєднувати її з шарфом, рукавичками чи браслетом.

До речі, при виборі сумки потрібно виходити з пори року. Наприклад, влітку актуальними будуть незвичайні яскраві сумки, які взимку стануть просто недоречними. Теплі сезони дозволяють носити речі з квітковими принтами, орнаментами, вишивкою та різноманітними аплікаціями. Шкіряні та в'язані сумки теж будуть добре виглядати за сонячної погоди. Зима зобов'язує носити стриманіші, елегантніші аксесуари переважно із замші. Це не означає, що вони мають бути нудними та нецікавими, адже цікаві заклепки та декоративні замочки будуть не зайвими у будь-якому випадку.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email