Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як правильно вибрати гарну сумку?

Категорії

Багато жінок колекціонують сумки, а хтось просто до кожного вбрання підбирає свою. Як правильно підібрати сумку для того чи іншого образу, розповість ця стаття.

Форма та розмір сумки.

Багато жінок не знають, що форма сумки може розповісти про недоліки. Щоб сумка не підкреслювала недоліків у жінки, вибирайте її, дотримуючись цих порад.

· Якщо жінка повна, то сумку потрібно вибирати невеликого розміру та у формі квадрата або прямокутника. Стройним жінкам відмінно підійдуть сумки круглої форми та довгими ручками .

· При виборі сумки кожна жінка повинна дотримуватися такого правила: «чим повніше жінка, тим менший розмір сумки та кути обов'язково закруглені». Такі сумки можуть бути абсолютно різної форми. Найчастіше шиють їх із тканини чи шкіри.

· При поході на ділову зустріч вибирайте суворі великого розміру сумки . Для вечірки, походу до ресторану можна вибрати клатчі.

Правила "сумок"

· За традицією кожна жінка повинна мати щонайменше дві сумки. Одна для походу працювати, інша для вечірок.

· Сумка для походу на роботу має бути місткою. У неї повинні розміщуватися телефон, гаманець, документи і т. д. Сумка найчастіше пошита зі шкіри. Без декору.

· Клатч, призначений для походу на вечірку має бути без ручки. Такі клатчі жінки носять у руках. Клатч за розміром має бути маленьким. У нього повинні поміщатися телефон, помада, дзеркало, пудра і т. д. Найчастіше клатчі пошиті з атласу або оксамиту, оскільки саме така тканина надає сумці вечірній образ. Декоровані клатчі зазвичай бісером, стразами, вишивкою тощо.

· Не варто економити на сумці, тому що дорога сумка довше прослужить, а також прикрасить будь-який навіть недорогий образ жінки.


Вибір сумки за кольором

У наш час необов'язково вибирати сумку в такому ж кольорі, як рукавички або взуття. Зараз можна купити сумку абсолютно будь-якого кольору, яка підійде до того чи іншого вбрання.

· Колір верхнього одягу та сумки ніколи не повинен бути однаковим, тому що разом вони зіллються.
· Сумку можна вибрати такого ж кольору, як і капелюх або шарф.
· Колір сумки вибирайте за сезоном. Взимку сумка має бути холодних відтінків , а влітку теплих.
· Не варто забувати про експерименти. Адже у всіх людей має бути свій індивідуальний образ.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email