Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як доглядати за сумкою із замші?

Категорії

Щоб замша на сумці менше зношувалась, її не слід носити під час дощу та снігу. Бо в цей час вона псуватиметься на очах. Також слід врахувати, що замша – м'який матеріал, тому якщо замшева сумка намокла, її необхідно висушити. Для цього необхідно помістити велику кількість газети і дати їй час висохнути при кімнатній температурі.



Засоби для догляду

Одним з основних чинників безпеки замшевої сумки є її постійний захист. Тому нову сумку обов'язково потрібно обробити водовідштовхуючим спреєм, який слід акуратно розпорошити на всю поверхню замші, а потім просушити протягом доби. Так як сумка не сильно взаємодіє з довкіллям, цей захисний шар не доведеться відновлювати занадто часто. Його слід оновити лише після намокання сумки.

Якщо сумка забруднилася, її слід очистити спеціальною щіткою, проте користуватися нею потрібно вкрай делікатно і м'яко, тому що сильне розчісування зможе нашкодити структурі замші.

Найпривабливішим часом року для використання замші є зима, оскільки опади не прагнуть зіпсувати її структуру і тому для догляду за нею знадобиться мінімум зусиль. У цьому випадку досить просто струшувати чистий сніг, що впав на її поверхню, за допомогою щітки і добре просушити сумку при кімнатній температурі, без використання нагрівальних приладів.

У літній час догляд за замшею дещо ускладнюється через присутність пилу в повітрі, що осідає на поверхню замші. Її потрібно зчищати з поверхні сумки за допомогою щітки. Проте слід знати, як правильно чистити замшу.

Правильне очищення замші

Насамперед, якщо сумка намокла, її необхідно висушити, а тільки потім протерти пил фланелевою ганчірочкою або щіткою для замші.

Якщо на поверхні з'явилися плями, що важко видаляються, слід скористатися спеціальним засобом для замші, який ефективно бореться з плямами.

Також можна скористатися піною-очисником, яка м'яко та глибоко очистить ворс замші. Цей засіб також зробить колір сумки яскравішим і покращить структуру волокон.

Якщо на замші виявилася масляниста крапля, її потрібно протерти бензином або посипати тальком, а після висихання все стерти щіткою.

Корисні секрети

Якщо під рукою не виявилося спеціальних засобів для виведення плям, можна скористатися звичайною гумкою, якою необхідно акуратно протерти пляму до її зникнення. Цей спосіб не тільки видалить забруднення, а й освіжить структуру ворсу.

У жодному разі не слід мити і прати замшу під водою, так як це тільки напевно зіпсує її ворсисту поверхню. Краще витратити трохи більше часу та очистити сумку підходящими засобами, щоб шляхетна замша ще довго могла радувати свого володаря красою та витонченістю.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email