Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Постійна супутниця жінки - модні сумки 2016 року

Категорії

Зручно чи гарно?

Нерідко при виборі і перед покупкою сумки виникає це питання, і відповідь на нього однозначна: і те, і інше! Якщо сумка добре виконана зовні, але не функціональна – не варто витрачати гроші на її придбання. Найімовірніше, вона лежатиме собі в шафі в мішечку, зрідка витягаючись на світ божий, щоб пролити на неї сльози розчулення і смутку: така гарна, але, чорт забирай, яка ж незручна! Класичний випадок: і носити незручно, і викинути шкода - гроші віддані чималі!



Звичайно, критерії зручності у всіх свої, але є кілька основних моментів, актуальних для всіх жінок:

- Місткість. Казкові створіння під назвою «жінки» завдячують третині своєї казковості саме вмісту своєї сумочки: це їхня паличка-виручалочка, «тривожна валізка» на всі випадки життя.

- Функціональність – одна з основних ознак якісно пошитої сумки . Правильне розподілення на відділення допоможе розмістити навіть у маленькому ридикюлі все необхідне.

- Зручність. Нервове перекладання сумки з руки в руку, неможливість розташувати її, як вам зручно, на плечі або на лікті - великий мінус. Руки втомлюються, ви дратуєтесь – до чого купувати зайве джерело стресу?

З основними моментами розібралися, настав час переходити до приємного – зовнішнього вигляду.

Отже, що модно цього року?

Сумка – річ сезонна. Не дуже доречно виглядатиме ґрунтовна зимова сумка темних квітів влітку . Тому будь-яка модниця має у своєму гардеробі щонайменше дві-три сумки.

Цієї зими в тренді хутряні сумки . Хутро може бути однотонним або строкатим – залежно від індивідуальних уподобань та відповідності гардеробу. Але кольорова гама, як і раніше, темна: від чорного до темно-зеленого або бордового. Вітається також фактурна виделка шкіри - як класична "зміїна шкіра", так і інші цікаві фактури.

Весна Осінь. Тут уже цікавіше. Вітаються цікаві поєднання строгих форм із буянням забарвлень та різноманіттям принтів. Дуже цікаво, наприклад, виглядає квадратна сумка , обтягнута зеленим оксамитом, з аплікаціями з квітів-стразів. Або жорстка прямокутна сумка з фактурою крокодилової шкіри, молочно-білого кольору, перетягнута кількома тонкими коричневими ремінцями з пряжками.

Крім того, популярні незвичайні сумки-куртки, прототипом яких став екземпляр, випущений модним будинком Mochino – сумка-«косуха» з коміром, лацканами, та відкритою застібкою-«блискавкою». Носити такі сумки можна не тільки з гардеробом унісекс, але і з романтичними сукнями: саквояжики виконані в кількох випадках, у тому числі у формі рюкзачків, і у формі класичних дамських жіночих сумочок.

Не варто забувати і про класику: сумки у стилі легендарної «Келлі» від Hermes – поза модою, а тому завжди на її піку.

Про жіночі літні сумки можна говорити нескінченно. Головне: вони можуть бути різних кольорів і фактур. Буяння фантазії та оригінальність вітаються. Сумки-кошики, сумки-косметички (до чого влітку ґрунтовні саквояжі?), сумки-книги… Так-так, одна з нових вигадок модних будинків цього року – сумка у вигляді книги.

Тут просторе поле для фантазії дизайнерів. Вишиті бісером "назви", орнаменти зі шкіри, окантовка зі шкіряного шнура, цікаві застібки - вибір величезний. Також незвичайно виглядають сумки у вигляді тварин , або зі своїми портретами – це, що називається, літня класика.

Таким чином, сьогоднішні модні тенденції повністю задовольняють навіть найвибагливіших запитів. Головне – правильно вибирати та поєднувати ці аксесуари із взуттям та гардеробом і тоді образ буде стильним та завершеним.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email