Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

З чим носити леопардову сумку?

Категорії

Середню за величиною леопардову сумку легко поєднувати з основним одягом. Принципово: вона є плямою, що акцентує, в жіночому образі. Не підійдуть багатошарові вбрання, обтяжені контрастними поєднаннями кольорів. Силует треба позбавити не симетричних ліній, навіть вгадуваних в одязі. Домінуюча прикраса вже є (сумочка), тому сережки та обручки вибирають максимально простих моделей.

Велику леопардову сумку складно поєднувати з іншими елементами жіночого вбрання , незалежно від фігури. До поєднання не підходять помітні речі. Краще відмовитися від опуклих об'ємних прикрас, особливо яскравої біжутерії. Прийде виключити малюнки анімалістичної тематики.

Плямисті аксесуари одягають під одяг з однотонної тканини та взуття без декору, великих пряжок та блискучих замків.

Універсальною моделлю вважається леопардовий клатч , який легко підходить під одяг з багатою гамою кольорів і безліччю силуетних ліній. Маленька деталь, що акцентує, просто привертає сторонній погляд, не змінюючи значення інших елементів гардеробу. Стилісти люблять доповнювати загальне враження такими ж за малюнком туфлями.

Існує правило: спочатку купують взуття. Потім до неї підшукують леопардовий клатч . Адже різноманітність плямистого малюнка велика, тому так легше скласти пару. Це дозволить створити свій стиль одягу, що запам'ятовується, сміливий та в міру агресивний.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email