Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Що можна знайти у сумці кожної жінки

Категорії

Один із найулюбленіших аксесуарів представниць прекрасної статі представляє для чоловіків загадку нарівні з Бермудським трикутником: вони щиро дивуються, як у такий невеликий предмет можна вмістити таку кількість речей, більша частина з яких може і не знадобитися? Ми представляємо вашій увазі список найпоширеніших предметів, які можуть виявитися в жіночих аксесуарах.

18. Щоденник та ручка. Безперечний атрибут будь-якої жінки, яка звикла бути підготовленою до будь-якої ситуації. До того ж, цієї речі завжди можна знайти застосування: або накидати список продуктів, які варто купити, або записати номер телефону привабливій молодій людині.

19. Парфуми. Чудовий аромат може бути нестійким, тому періодично виникає необхідність освіжити його. Головне — не витратити половину флакона.

20. Гребінець і лак для волосся. Вітер, що раптово піднявся, може зіпсувати зачіску, покладену з такою працею. У такому разі ці речі, які знаходяться під рукою, зіграють вам хорошу службу.

21. Кошти особистої гігієни. Жіночий організм часом буває дуже непередбачуваним, тому слід завжди бути напоготові. Компактний тампон, захований в одній з найдальших кишень, не займе багато місця.

22. Серветки (сухі та вологі). Сфера їх застосування дуже велика: починаючи протиранням частин тіла і закінчуючи очищенням взуття від запорошених слідів та бруду.

23. Косметичка. Без цього предмета не обходиться жодна дівчина. Припудрити носик або заново підвести губою помади — для цього не слід носити з собою засоби, що є в розпорядженні. Можна обійтися косметичкою невеликого розміру.

24. Прозорий лак для нігтів. Він може допомогти тимчасово підправити манікюр або запобігти збільшенню «стрілки» на капронових колготках і панчохах.

25. Манікюрний набір. Його можна урізати до наявності лише однієї пилки. Ніготь, що зламався в невідповідний час, може неабияк зіпсувати настрій та одяг, залишивши на ньому кілька «затяжок».

26. Гаманець. Гроші, всілякі карти та фотографії близьких людей зазвичай зберігають саме в ньому. Цей аксесуар найчастіше підбирається модницями в колір сумки.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email