Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумки, які ви носитимете цієї весни

Категорії

На що звернути увагу при весняному поновленні гардеробу? Які стилі переважатимуть? Які стильні сумки можна побачити на основних показах світових тижнів моди? Можливості для модних експериментів справді багато!

Візерунки та контрасти – сумки на весну 2016

Багато можна сказати про сумки на весну 2016 року , але, звичайно, не те, що це нудна пропозиція! Пропозиції дизайнерів і кращих брендів представляють використання мінімум двох кольорів, в яскравих контрастах, а краще за кілька, із застосуванням божевільних конструкцій. Сумки цього сезону нагадують комікси, повні яскравих нашивок, квітів, печаток та додатків.

Якщо кидаються у вічі – вони абсолютно під час! Серед сучасних тенденцій були також приклади класики. Це жорстка, шкіряна сумка у формі трапеції . Мають короткі ручки, які їх тримають у руці. Казково зручне та практичне рішення на кожен день та для формального стилю, як альтернатива пропозицій з попередніх сезонів. Окрім яскравих кольорів.

Сумочки на весну у стилі бохо

Для жінок, які віддають перевагу вільному стилю бохо, є хороша новина: він буде дуже модним. Повні радості та свободи вбрання з використанням деніму, замші та багатьох етнічних прикрас – зараз у ціні.

Невід'ємним доповненням для таких комплектів будуть сумки класичної форми . Розмір будь-який – від мікроскопічних, в яких міститься лише телефон та помада, до повнорозмірних версій, які підходять навіть до коледжу. Вибирайте моделі, зроблені зі шкіри, чорного, коричневого та білого кольорів.

Використання бахроми – тенденції на весну 2016

У весняній моді, безумовно, лідирують пензлики, як декоративний елемент та різноманітність. З'являються на чоботях, блузках та спідницях у шкіряній версії.

Сумки на ланцюжку – весна 2016

Потужним трендом, який ви знаєте, є сумки, оснащені довгим ланцюжком . Може бути золотою, срібною, товстою або тоненькою. Весною 2016 сміливо носите подібну сумочку щодня. Вона зараз у моді!

Рюкзаки – тенденції на весну 2016

Серед модних доповнень знайшлося щось для людей, які найбільше цінують комфорт. Модні рюкзаки дуже часто замінюють сумки . Подивіться на цікаву модель, наприклад, у стилі вінтаж чи рок, у шкіряному варіанті.

Деякі виглядають дуже елегантно. Можливостей досить багато. Сміливо використовуйте моду бохо, та не забувайте про можливість використання сильних конструкцій та контрастів. Цей сезон обіцяє бути дуже індивідуальним.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email