Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Жіночі сумки - 5 кольорів осені

Категорії

Осінь, що настала, буде багата яскравими і теплими тонами, але як підібрати модну сумочку до одного або кількох пальт? У цій статті ви дізнаєтеся, які жіночі сумки підійдуть до різних пальт, щоб ви змогли надіти її з різними речами вашого осіннього гардеробу.

1. До пальта чорного та гірчичного кольору підійде сумочка темно-зеленого кольору. Якщо вам подобається поєднання чорного і модного темно-зеленого кольору з яскравими золотистими вкрапленнями, то створити нові модні образи вам допоможе невелика сумочка , що нагадує колір діамантової зелені.

Вона прикрасить ваше пальто чорного кольору, додавши йому яскравий модний акцент і додасть свіжості пальта кольору гірчиці. Але якщо ви хочете створити більш гламурний образ, вам підійдуть невеликі лакові сумочки чорного кольору із золотистими акцентами. Разом із золотими браслетами та біжутерією з імітацією жовтого золота, вони створять святковий гламурний образ. Так що їх варто підібрати для свого гардеробу як практичне і цікаве рішення.

2. Ваше пальто синього, бежевого чи білого кольору. До нього стилісти радять підібрати сумочку червоного кольору чи будь-яких шоколадних відтінків. Червона сумочка може бути невеликою, а її відтінок варіюватиметься від коралового до класичного червоного кольору. Якщо йдуть теплі відтінки, вибирайте сумочку коралового кольору.

Синьому пальті вона надасть модного акценту в морському стилі, а бежевому надасть яскравого та святкового вигляду. Однак, якщо вам більше подобаються класичні образи, варто вибрати яскраві відтінки червоного кольору, близькі до полуничного, брусничного і вишневого кольору. З синім пальто вони красиво виглядатимуть, пальто буде не надто яскравим, а ось з бежевим складуть чудовий святковий ансамбль.

3. Для пальта червоного, коралового чи оранжевого кольору найкращим доповненням буде сумочка чорного чи бежевого кольору. Блондинкам більше підійде сумка бежевого або майже білого кольору , а дівчатам з темним волоссям – чорна або кольору молочного шоколаду. Обидва варіанти будуть складати прекрасний ансамбль у класичному стилі, але, якщо ви дотримуєтеся джинсового стилю, то рюкзак з джинсової тканини, а також сумочка-мішок зі шкіри буде красиво виглядати з будь-яким яскравим пальто теплих відтінків.

4. Ажурне пальто пастельних тонів або чорного кольору доповнить невелику сумку кольору пінки. Вона підкреслить жіночність вашого образу і надасть комплекту відчуття шику та гламуру. Жіноча сумка кольору пінки підійде дівчині з будь-яким відтінком волосся.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email