Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

5 must-have сумок

Категорії

Адже сумка є супутником усіх жінок та дівчат по всьому світу. Саме тому непогано було б знати яка сумочка буде наймоднішим доповненням до вбрання цієї весни.

Джинси та взагалі будь-які речі, зроблені з джинсової тканини, завжди були актуальними. Одні сорочки з деніму чого тільки варті. І ось джинсу дісталася і до сумок. Маленькі клатчі, великі на короткому ремені і навіть портфелі цього сезону стали робитися джинсовими, тому що дизайнери вирішили, що сумка з деніму буде чудовим доповненням до весняного настрою. Наприклад, Chanel вже підхопили цю ідею та зробили невеликі сумочки на кожен день.

Бренд Gucci відомий у всьому світі. Напевно, не знайдеться жодного, хто б не чув від цієї модної марки. Цього сезону Gucci знову заявив про себе, представивши на модному подіумі колекцію класичних сумок із нашивними аплікаціями. Виглядають ці сумки шикарно: стримано в плані розміру та форми, але незвичайно через ці самі нашивки. Така сумка підійде як для ділових зустрічей, так і для походу з друзями до клубу.


Деяким дівчатам дуже складно знайти сумку відповідного розміру. Клатч - надто маленький, а сумка-мішок не завжди зручна. Саме тому модні дизайнери вирішили вирішити цю проблему. Сумка середнього розміру – ось рішення, яке шукали багато дівчат. Причому не має значення, якою вона буде форми. Головне, щоб вона була зразковим розміром 30х40 сантиметрів. Це той самий розмір, який потрібний усім дівчатам і жінкам.

Хто не любить комфортабельних речей. Навряд чи знайдеться така людина, яка б не хотіла одягати виключно м'які та затишні светри. Тему комфорту підтримали сумки. Pillow-bag дослівно з англійської перекладається як сумка-подушка. Такі сумки швидко здобули серця модниць, що люблять комфорт. При необхідності на ній можна навіть подрімати, десь в аеропорту.

У гардеробі у кожної модниці має бути клатч. Будь-якого бренду і неважливо як він буде виглядати. Головне, щоб це була маленька сумочка, з якою можна було б пройтися до тетра та нічного клубу.

Ця весна дає багато сюрпризів. І сумки стали частиною цього сюрпризу. Кожна зможе вибрати те, що їй подобається на будь-який випадок життя, навіть якщо необхідно буде поспати в клубі, то сумка-подушка буде доречною.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email