Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

5 практичних порад як вибрати сумку

Категорії

Ось кілька підказок, які допоможуть не помилитися з таким важливим вибором:

1. Стиль. Перше, на що варто звернути увагу, — це свій власний стиль. Таким чином побачивши безліч сумок в магазині буде включатися своєрідний «фільтр», який допоможе звернути увагу на потрібні варіанти, а значить заощадити час! Про що варто подумати у такому разі? У наш час існує неймовірна кількість стилів, але зазвичай найбільш суттєве питання: «Чи потрібен моїй сумці плечовий ремінь?» Якщо доведеться долати великі відстані, то непогано було б мати на сумці ремінець, який регулюється по довжині. Так можна буде носити її через плече, а значить менше втомлюватись через тривалий час.



2 розмір. Скільки предметів першої потреби доводиться носити щодня? У всіх по різному. Може це тільки телефон, гаманець та ключі? Тоді краще вибрати невелику сумочку та відчути свободу від «все своє ношу із собою». А якщо хочеться взяти з собою сонячні окуляри, трохи косметики, блокнот і флакончик парфумів? Звичайно, потрібно дещо більше і тут є два варіанти. Перший - сумка, в якій буде спеціальне відділення для всіх важливих речей, щоб було легше знайти те, що потрібно. А другий — дві сумки: одна маленька на тоненькому ремінці для найнеобхіднішого, тільки для дрібниць, можливо навіть ридикюль, а друга — більше, зі спеціальним відділенням для важливого «вантажу» (бувають і такі випадки!) Головна порада — не намагатися втиснути в її все, що можна, адже так вона зноситься і втратить форму набагато швидше. І якщо, відкриваючи сумку, не вдається знайти щось досить швидко або занадто велика сумка, або в ній занадто багато речей!

3. Колір. Мало хто може встояти проти чорної сумки. Безперечно, це класичний дизайн, який з моменту створення зазнав усіх модних епох і, як і раніше, актуальний. Але для такого вибору потрібно ретельно переглянути власний гардероб. Найкраще з чорною моделлю поєднуватимуться нейтральні кольори — сірий або бежевий. Головне пам'ятати — чорна сумка універсальна, хоч можна погратися з текстурою.

4. Фурнітура. Цілий образ може бути зіпсований, якщо фурнітура «суперничає» з прикрасами. Одне суперечить іншому і внаслідок цього нічого не виділяється. Якщо зазвичай носити і золото, і срібло, то доведеться знайти сумки для обох випадків. Занадто? Тоді потрібно вибрати одну "команду" коштовностей.

5. Ціна. Звичайно, найкраще жити за коштами. Але це вже давно не секрет, що набагато ефективніше якийсь час збирати гроші на одну, але якісну модель, ніж купувати щороку нову. Адже це базовий гардероб, якому варто звернути увагу. Сумка, в яку кошти вкладені недарма, буде подобається і служити кілька років, після чого її можна буде відкласти на якийсь час, потім дістати і використовувати знову. І, тримаючи цей критерій в думці, можна сміливо йти вибирати сумку!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email