Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

8 речей, які знайдуться в сумочці кожної жінки

Категорії

1. Перше, без чого деякі жінки не виходять і в звичайний магазин - це гребінець. Невеликий гребінець або маленький складний гребінець — найкращий друг у вітряну погоду. Найкраще це знають володарки неслухняного і невгамовного волосся, яким варто тільки привід дати, щоб вибитися з акуратної зачіски.

2. Вологі серветки або паперові хустинки, а краще і те, й інше. Ці помічники допоможуть з гідністю вийти з будь-яких заплутаних ситуацій і не забруднитися, у прямому і переносному значенні цього слова.

3. Пудра в комплекті з дзеркальцем всюди слідує за володарками жирної шкіри, і не лише за ними. Щоб не засліплювати всіх навколо жирним блиском свого чола і щік, їх потрібно своєчасно очищати і припудрювати.

4. Гігієнічна помада пом'якшує губи, захищає їх від обвітрювання та сухості. Виходити в холодну погоду, при сильному вітрі, а також в занадто суху, при сонці, що випалює, без захисту на губах загрожує дуже неприємними наслідками. А за рахунок того, що вона швидко з'їдається і змащується, то одного ранкового нанесення її недостатньо. Тому помада у сумочці – рятувальний щит для ніжних губ.

5. Крем для рук виконує подібну гігієнічну помаду функцію - захищає шкіру від несприятливого впливу навколишнього середовища. Руки та шкіра на руках особливо страждають у процесі нашої життєдіяльності. Постійно вони намокають, часто не витираються у своїй рушником, обвітрюються, переохолоджуються тощо. Все це шкодить та сприяє ранньому старінню шкіри. Виручає в такій ситуації зволожуючий крем, яким можна у вільний час змащувати ручки.

6. Краб, а частіше звичайна гумка для волосся у сумочках знаходиться постійно. У будь-який момент може виникнути ситуація, коли волосся потрібно зібрати, щоб воно не заважало роботі. Наприклад, під час занять спортом.

7. Жувальна гумка, напевно, у списку мала стояти першою. Вона може часто й не використовуватись, але бути в сумці повинна неодмінно. Делікатні ситуації, коли за їжею звідкись у блюді з'явився цибуля чи часник, раптово під рукою опинилася чашка кави, та й просто не вистачає свіжості, можливо, не щодня, але трапляються.

8. Пластир. Нові туфлі, довга дорога у незручному взутті, постійна робота з тонкими аркушами паперу — як у таких умовах обходитися без пластиру? Його відсутність, як правило, помічається не відразу, а тільки в невідповідний момент. Тому найкраще стежити за тим, чи є в сумочці маленька упаковка пластирів, або її необхідно придбати.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email