Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Що зазвичай враховується під час виборів ділової сумки?

Категорії

Про вимоги

Практичність. Аксесуар повинен бути містким, щоб легко містилися ті речі, які потрібні жінці. Це може бути робочі документи, різні папки, нетбук тощо. Але об'ємна сумка при цьому має виглядати модно і не бути схожою на господарський мішок.

Ексклюзивність. Найкраще вибирайте класичну модель. Причому за забарвленням краще вибрати таке, яке буде, добре виглядати з вашими офісними костюмами.


Якість. При всіх своїх модних формах такі сумки обов'язково повинні виглядати добре і солідно. Тому при виборі сумки обов'язково зверніть увагу на те, яка якість матеріалів. Найкраще вибирати вироби із натуральної шкіри. Хоча, торби, пошиті зі шкірозамінника, можуть бути зроблені настільки «чарівно», що навряд чи хтось недосвідченим поглядом зуміє визначити підробку. Також фурнітура обов'язково має бути корисною.

Популярні фасони торб

Сумка портфель. Найчастіше купують сумку-портфель. Цей аксесуар досить місткий завдяки складним боковим поверхням.

Сумка планшет. Такий варіант зазвичай має 2 ручки, що робить її ще зручнішою.

Обидві ці сумки чудово підійдуть до дрес-коду. Крім того, це найзручніші сумки, якщо необхідно переносити ноутбук.

Прямокутна сумка. Це найуніверсальніший варіант. Зазвичай вона буває на застібці з клапаном або блискавки. Майже будь-який модний будинок «готовить» сумки такого фасону.

Багато людей, коли вибирають правильний фасон для цього виробу, найбільше орієнтуються на тренди, які були оголошені творцями сучасних аксесуарів. Інші беруть приклад із сучасних персон, які іноді з'являються з діловими варіантами. Але правильно роблять ті покупці, які віддають перевагу торбам нейтральних кольорів, але з відповідним фасоном. Тому що це довгостроковий варіант.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email