Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Що подарувати чоловікові на 23 лютого?

Категорії

Вибрати подарунок коханому непросто. За статистикою, лише 22% чоловіків мріють про романтичний сюрприз, а 78% віддають перевагу практичним речам. То що ж подарувати своєму захиснику?



1.Діловий настрій.

У гардеробі прихильника класичного стилю ніколи не виявляться зайвими гарна краватка, сорочка з елегантними запонками або солідний джемпер. Модники гідно оцінять добротне портмоне , ефектну авторучку, шкіряний ремінь.

2. Спортивний інтерес.

Любителя практичних подарунків порадує зарядний пристрій для смартфона, але не простий, а надсучасний. Достатньо покласти на нього телефон, і він почне заряджатися. Меломану сподобаються портативні стовпчики, спортсмену — сумка для фітнесу.

3. Чоловічі забави.

В офісі хочеться почуватися як удома. Чому б не прикрасити робочий стіл коханого чоловіка гарним годинником і забавним блоком для записів? А щоб було чим у скрутну хвилину підняти настрій, варто заздалегідь припасти коробочку цукерок.

4. Жіноча турбота.

Якщо таки хочете зробити банальний подарунок, то подаруйте чоловічі косметичні засоби, які мають бути у кожного захисника, але вибирайте їх правильно.

Агресивна дія щоденного гоління призводить до зневоднення та пошкодження шкіри - з'являються почервоніння, запалення. На допомогу прийдуть засоби для чоловіків. У їхньому складі не повинно бути спирту, ароматів, консервантів. Ефективні продукти з екстрактами ромашки, гамамелісу, пантенолу.

При виборі шампунів варто враховувати: швидкому забрудненню чоловічого волосся сприяє підвищене виділення шкірного сала. Тому краще купувати не універсальний засіб 3 в 1, а всі продукти окремо. І, звичайно, у складі шампуню не повинно бути силікону.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email