Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Дизайнерські рішення у сумках

Категорії

Літо вже настає нам на п'яти, отже, настав час замислюватися про літні образи та їх складові. Цього сезону так само важливо звернути на себе увагу, і в цьому можуть допомогти сумки. Що ж, побачимо, які дизайнерські рішення прийшли на думку модельєрами.

Поясні сумки

Слава цих сумок обійшла весь світ, вони продаються у всіх магазинах, шоу-румах, бутіках та інших торгових підприємствах. Поясні сумки підійдуть усім модницям і висловлять їхню індивідуальність, адже вони є практичними і дуже стильними аксесуарами.



Півколо

Сумки такої форми є нововведенням у світі моди, проте їхні шанувальники захоплюються квітами, фактурами, а особливо їхнім виглядом. Такі сумки підійдуть для будь-яких образів, додавши нових фарб.

Ласощі

Сумки у формі частування припадуть до смаку ласунам і просто любителям смачної їжі. Модні дизайнери показали всю свою фантазію на модних показах, змусивши присутніх ковтати слинки. Такий епатажний аксесуар мати у своєму гардеробі наважиться далеко не кожна, але чи зважитеся ви?

На ланцюгу

Начебто й нічого нового, адже ланцюг не виходив із моди, але й у цей сезон мода внесла свої корективи, наприклад, ланцюг обов'язково повинен бути однакового кольору та стилю з пряжкою, також ланцюжок не повинен привертати до себе особливої уваги.

Сумки у вигляді конвертів

"Конверти" заволоділи величезною увагою на показах своїми незвичайними формами. Ці сумки не тільки незвичайні, але функціональні та практичні. Багато брендів скористалися популярністю цих аксесуарів і піднесли сумки з різних матеріалів і кольорів, сподіваючись на високий попит.

В наш час настільки великий вибір як кольорів і матеріалів, так і божевільних форм, що просто гріх не скористатися різноманітністю, яку дарують нам модельєри та власники модних магазинів.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email