Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як швидко підібрати головний жіночий аксесуар – сумочку?

Категорії

Насамперед необхідно визначитися, для чого вона необхідна. Для повсякденного носіння підійде сумка середнього або більшого розміру зручної форми, без яскравих прикрас та страз. Якщо ви часто користуєтеся громадським транспортом, шукайте моделі із зовнішніми кишенями. У них можна скласти речі першої потреби, але не забувайте про безпеку.

Ручки сумки мають бути зручні: одна чи дві, короткі чи довгі. Сумки зовсім без ручок недоречні та підходять переважно для урочистих виходів.



Не забувайте про сезонність. Дуже дивно виглядатиме солом'яна сумка та пальто. Запам'ятайте правило: влітку потрібно носити літні сумки , а взимку – зимові.

Вибираючи сумку, пам'ятайте про поєднання кольорів. Яскраві контрасти виглядають безглуздо на тлі основного образу, за винятком, якщо це буде єдина яскрава пляма на тлі одного стилю кольору.

Чорний колір є універсальним для будь-якого сезону, але влітку краще мати хоча б одну білу або бежеву сумку . Не дивлячись на те, що мода підбирати колір сумки до кольору туфель пройшла, це виглядає дуже елегантно.

Можна також доповнити образ рукавичками або ремінцем такого ж кольору. Не підбирайте сумку точнісінько до кольору вбрання, краще вибрати на тон світліше або темніше, інакше ви зіллєтеся.

Якщо ви не хочете виглядати дешево і без смаку не купуйте імітації брендів, краще виберете гідну заміну звичайної марки. Краще мати кілька недорогих та різноманітних сумок , ніж одну, але дорогу, яка підходить лише до частини вашого вбрання.

У будь-якому випадку кожна представниця прекрасної статі повинна мати у своєму гардеробі кілька необхідних варіантів. Таких як повсякденна, ділова, елегантна вечірня, літня та романтична.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email