Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як підібрати сумочку до весільного нареченого?

Категорії

Перше, що потрібно врахувати, при виборі цього аксесуара - стиль і колір. Спочатку наречена має визначитися з кольором святкового вбрання, і зовсім не обов'язково підлаштовуватись під певні стандарти – білі тони. Багато дівчат у наш час стали віддавати перевагу різноманітним кольорам суконь. Весілля може бути у певному стилі та тонах. Наприклад, якщо зала завішана зеленими кулями та прикрасами і навколо все зелене, навіть сорочка чи костюм нареченого – сукня може бути такого ж кольору, відповідно і сумочка має бути в тон.

Дуже важливо обміркувати та розглянути всі матеріали, з яких буде виготовлено або куплено цей виріб. Якщо плаття з атласу, або шовку, сумочку краще придбати з такої ж тканини. Якщо на сукні є різні мережива – ці компоненти повинні прикрашати і клатч. Можливо, виникне бажання носити цю сумку надалі, тоді необхідно віддати перевагу тканинам, які добре піддаються чищенню.



Якщо сукня прикрашена різним камінням, вишивкою, стразами, можна придбати сумку з такими ж прикрасами. Виріб, прикрашений бісером, підходить практично під усі фасони весільних суконь.

Багатьом дівчатам більше подобається носити клатчі. До них, у комплекті, майже завжди додається спеціальний ланцюжок, за допомогою якого можна підвісити клатч на плечі. Безперечно, якщо зі смаком вибрати клатч – виглядатиме стильно та гармонійно в порівнянні з іншими сумками. На сумці може бути безліч ремінців або один довгий ремінь. Незалежно від того, якого виду та кольору сумку ви купите, необхідно переконатися заздалегідь, що вона підійде під вбрання.

Найкраще ще до весільної церемонії приміряти абсолютно кожну частину гардеробу та аксесуарів та прикласти сумочку. Якщо все виглядає гармонійно – ви готові. Сумка використовується нареченою тільки до церемонії та після, тому не несе особливої ваги. Швидше можна сказати, що грамотно підібрана сумочка підніме нареченій настрій.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email