Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як правильно носити жіночу сумочку?

Категорії

Жіночу сумочку можна носити так, як вам більше подобається – це завжди буде зручно. Зовсім інша річ, якщо ваша сумка перетворюється на величезний запас непродовольчих товарів, а часом тут можна знайти майже весь продовольчий магазин. Якщо дуже довго носити таку сумку, то її володарка дуже швидко втомиться і захворіла спина дасть про себе знати. Що вже тут говорити про гарну поставу.

Слід привчити себе до того, щоб вчасно наводити лад у своїй сумочці. Не варто зберігати в сумці предмети, які знаходяться там тільки тому, що вам ніколи їх викинути.


Для того щоб носити сумочку щодня , вибирайте невелику модель, щоб не виникло бажання щось туди помістити.

Якщо потрібно буде нести щось важке, то візьміть пакет, щоб хоч трохи розподілити навантаження.

Намагайтеся, щоб сумочка не виявлялася завжди на тому самому місці, потрібно постійно перекладати її, навіть якщо ви звикли і вам зовсім незручно. Потрібно якнайчастіше контролювати свою поставу і стежити за плечима і для того, щоб спина завжди залишалася прямою. Якщо ж ваша спина часто болить – не варто піднімати дуже важку сумку. Але якщо все ж таки виникла така необхідність, постарайтеся зробити це грамотно.

Якщо перед вами важка сумка і вам потрібно підняти її, злегка сядьте, повільно підніміть сумку , випрямляючи тільки ноги. Слідкуйте, щоб спина була пряма.

Не варто вибирати сумочки з тонкими ремінцями . Такі ремінці можуть пошкодити шкіру на плечах.

Не треба кидати свою сумку, де доведеться. Багато жінок зовсім не дбають про те, куди покласти сумку . Прийшовши в гості чи кафе, жінка зазвичай кидає сумку на підлогу. Цього робити не слід, сумку потрібно помістити на спеціальну поличку та гачок, які для цього призначені.

Унікальною річчю вважається жіноча сумочка . Це не тільки місце, де можна зберігати все необхідне, але й дуже важливу частину привабливого образу.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email