Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як правильно підібрати сумочку дівчині?

Категорії

Так як же правильно підібрати сумочку ?


Висока та худа

Якщо зростання дівчини вище середнього, при цьому вона має струнку і витончену фігуру, то їй протипоказані лише надто маленькі клатчі, в іншому можна дати волю своїй фантазії – класичні портфелі, яскраві сумки на плече з великими принтами , спортивні рюкзаки та сумки через плече – підійде абсолютно все.

Невисока та струнка.

Якщо дівчина мініатюрна, то й сумочка її не має бути великогабаритною. Якщо піддатися спокусі і придбати величезну торбинку, то вона зробить її володарку ще більш маленькою, водночас обтяживши низ фігури. Кращим варіантом будуть невеликі сумочки , які можна носити близько до тіла – наприклад, на тонкому ремінці через плече.


Фігура «груша»

В даному випадку аксесуар повинен відволікати увагу від округлих стегон. Найкраще з цим впораються строкаті сумки середнього розміру з короткою ручкою , які в жодному разі не опускаються в район проблемної зони - це може тільки посилити ситуацію.

Великий бюст і фігура «яблуко»

Поєднання пишного погруддя та широкої грудної клітки не потерпить сусідство міні-сумочки пахвою, нехай це і вважається модним. Для таких жінок кращим варіантом є великі моделі через плече з довгою лямкою, що дозволяють носити їх у стегна або трапецієподібні, що передбачають носіння в руках.

Фігура XXL

Для дуже великих жінок важливо відвернути увагу від форм за допомогою сумки, тому варто віддати перевагу великим розмірам, барвистим принтам, оригінальному дизайну та цікавому оздобленню. Клатчі у разі неприпустимі.

Атлетична фігура.

Дівчатам, які регулярно відвідують тренажерний зал, не рекомендовано носити сумочки чітких геометричних форм з яскраво вираженими кутами. Навпаки, слід підбирати округлі, пухкі та об'ємні, добре підійдуть сумки-бочки та різноманітні рюкзаки.

Підводячи підсумок, варто відзначити, що при виборі аксесуара золоте правило полягає в наступному – дизайн сумки має бути протилежний недолікам фігури. Важливо не забувати і про колір - чим вище і більша дівчина, тим яскравіше і цікавіше забарвлення її сумочки .

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email