Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як правильно підібрати жіночу сумку?

Категорії

З питанням про підбір цього аксесуару стикалася кожна жінка, у цій статті ви дізнаєтесь про це. Тут буде говорити про сумки для ділових жінок і тільки.

Жорстка стійка сумка відмінно підійде для таких жінок. Трапецієподібні сумки, наприклад, дадуть відмінну можливість, класти туди смартфони, важливі папери, гаманці, ключі та інше. Також має вистачати місця для таких жіночих речей як, помада, дзеркальце, парфуми та інших, тільки дівочі дрібниці.

Респектабельним дівчатам навряд чи піде сумка жорсткої та чіткої форми , надто м'яка і без денця.



Простий прямокутник – сумка-конверт, виглядає чудово, вона плоска, а також елегантна, а головне строга.

Сумка-конверт, строга та елегантна - чудово виглядає, така плоска, що виглядає як простий прямокутник. У неї є довга ручка і замок, який знаходиться під клапаном-відкиднем.

Компенсує простоту сумки та відсутність обробки - її матеріал - дорога та якісна шкіра.

Для офісу застосовна сумка-портфель . У неї є кишеньки зовні та непрості, бічні сторони – складчасті. Пару ручок: довгу та коротку, їй вистачає, а розмір цієї сумки може бути різним.

Так звана сумка-планшет також добре підходить для ділових осіб, яка має або одну, або дві ручки. У сумки-планшета конфігурація є вертикальним прямокутником, з більшим, клапаном-відкидьком, який знаходиться під замком.


Для вибору кольору сумки треба знати два важливі правила:

1) вона повинна підходити до взуття та рукавичок;

2) підходити до фігури.

Звичайно ж, можна вибрати колір, який хоче ваша душа, але... Це не завжди виглядає добре. Багато хто знає, що найкращими кольорами для сумочок є: бежеві, руді, класичні (коричневий і чорний кольори), а також фіолетові.

Зараз мода все ж менш строга, раніше обов'язково було, щоб сумка поєднувалися з рукавичками або взуттям , про що згадувалося вище, але зараз дозволяється носити те, що просто подобається.

Але якщо ви хочете підтримувати образ ділової жінки, тоді правила для вас залишаються такими ж важливими.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email