Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як перетворити стару сумку та зробити її модною?

Категорії

Перетворити сумку з ганчіркового матеріалу можна за допомогою нитки та голки. Наприклад, вишити якийсь малюнок бісером. А на шкіряну сумку можна приліпити бісер, використовуючи клей. На сумку зі шкіри необхідно нанести клей у вигляді будь-якого малюнка, а потім викласти на нього бісер. Як і бісер, можна застосовувати каміння. Ви можете викласти з них рисунок.

Також можна скористатися фарбами із акрилу. Для цього спочатку потрібно намалювати малюнок, що вам сподобався, на сумці олівцем, а потім розфарбувати. Сумка, перетворена за допомогою кольорів завжди виглядає дуже оригінально. Зазвичай чорну сумку достатньо прикрасити одним бутоном. Для чого використовуйте легку та яскраву тканину. Можна сформувати трояндочку з різних різнокольорових клаптиків і прикріпити її до застібки або до кишені сумки. А якщо ви вмієте в'язати, то можна зв'язати квітку зі стрічок. У середину квіточок можна додати бусинки.


Напевно, у будь-якої дівчини вдома є старі ланцюжки, намисто або сережки, які вона вже не носить, і які просто так лежать, можна і їм знайти застосування для надання вашої сумки прекрасного вигляду. Наприклад, намисто можна використовувати як прикрасу ручок сумки або, взагалі, їх заміни. Ланцюжок відмінно підійде для орнаменту кишень, для цього необхідно прикріпити один кінець до одного боку кишені, а інший – до блискавки. Також можна причепити на будь-яку частину сумки брошку, щоб акцент падав на неї. Або можна зав'язати яскраву хустку, що надасть вашому образу в цілому елегантного вигляду. Його можна зав'язати у вигляді банта або у звичайний вузол так, щоб він звисав. Ваша сумка буде виглядати модно, якщо прикріпити на неї стрази, гудзики або латками з джинсової тканини. Або ви можете зв'язати та прикрасити сумочку мереживом. Така сумка виглядатиме жіночно та ніжно.

Якщо у вас залишилися непотрібні хутряні волани, то хутряні відрізки стануть ідеальним доповненням до сумки із замші. З хутра можна зробити прикрасу у вигляді кисті або обшити деталі сумки. Або з'єднати хутряні волани зі стразами і прикріпити до сумки у вигляді квіточки. До шкіряної сумки відмінно підійде бахрома, чим довшою вона буде, тим чарівнішою буде сумка.

Буває, що на сумці зі шкіри через деякий час з'являються протерті місця. Не поспішайте її викидати. Такі місця можна прикрити латкою зі шкіри або замші, що підходить до тону сумки. Можна вирізати, наприклад, квітку, серце або зірочку і закріпити їх на потерті місця.

А щоб напевно бути впевненою, що таку сумку, як у вас, ви не побачите більше в жодної модниці, можна пошити її самої. Якщо вам набридли джинси і тепер вони лежать у шафі без діла, саме час переробити їх і отримати нову стильну сумку.

Універсальним доповненням практично до будь-якого образу, крім спортивного є маленька сумочка клатч. І його ви зможете зробити своїми руками. Для пошиття такої сумки використовують як тканину, так і шкіру, бажано м'яку.

Отже, ми з'ясували, що достатньо виявити свою уяву, не пошкодувати ні особистої праці, ні вільного часу, і ви отримаєте чудову, оновлену сумку, декоровану всілякими засобами під рукою. До того ж, ви придбаєте ексклюзивну, оригінальну річ у своєму гардеробі. Унікальні вироби можуть творити не лише знамениті дизайнери, це за силою кожної майстрині.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email