Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як доглядати за сумками та рукавичками

Категорії

Аксесуари до себе вимагають пильної уваги. Природно: підбирати їх – справа педантична, достатньо будь-якої дрібниці, щоб образ був зіпсований. І у зворотному напрямку: вдало обрана річ здатна змусити вбрання кардинально змінитись, заграти іншими фарбами.

Виходячи з дому, ви постійно прихоплюєте з собою сумочку. На руки при нагоді одягаєте рукавички. Симпатичні та корисні штучки, тільки якщо їх не доглядати, довго радувати не будуть.



Тому, повертаючись додому, приділяєте їм трохи свого дорогоцінного часу:

• Протирайте від пилу. Особливо, якщо на сумці є декоративні складки, прилаштовані ділянки. Ви здивуєтеся, скільки в них накопичується подібна «дрібниця». Через місяць, глянувши на аксесуар, ви виявите там неймовірні накопичення. Краще вже видаляти потроху щодня.

• Рукавички часто йдуть у хід у похмуру погоду. Вогкість – їхній лютий ворог. Якщо вчасно не відправити пару на просушування, скривляться, зблякнуть, втратить увесь вигляд. Шкіра ще й сісти здатна, зменшивши розмір. Прийшовши з дощу, туману, не поспішайте скидати рукавички з рук на тумбочку передпокою. Спочатку розвішує на просушування, потім складаєте в ящик шафи.

• Сумці також не завадить просушитися, коли вона зазнала атмосферної вогкості. Сушать шкіряний аксесуар природним шляхом без втручання приладів нагрівання. Це щоб поверхня не потріскалася.

• Здається, що блиск аксесуарів потьмянів – натираєте їх рициновою олією. Поліруєте м'якою фланелевою ганчірочкою або серветкою. До тих пір, поки масло не вбереться повністю матеріалом (щоб не залишилося слідів).

• Аксесуари тканини підлягають пранню. Обережно, в ручному режимі. Жорстка програма автомата, віджимання на максимальних оборотах сприяють деформації речі.

• Часто на сумках є всілякі заклепки, ланцюжки та інші, звані фурнітурою. Якщо на вашому аксесуарі такий декор, прати таку красу небезпечно: і барабан постраждає, і метал почне темніти і іржавіти. Такі аксесуари протирають слабким розчином оцту, металеві предмети натирають сухим ганчірком.

• Не плануєте незабаром користуватися сумочкою, набиваєте її старими газетами. Перед цим вийнявши з кишень відділень абсолютно все. Тепер можна відправляти до шафи.

• Іноді сумочку та рукавички «прогулюєте», освіжаючи вбрання. Або вивішуєте на свіже повітря. Це піде аксесуарам лише на користь.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email