Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як вибрати сумку своєї мрії?

Категорії

Коли перед жінкою ставиться завдання вибрати модну сумку, слід передбачити кілька нюансів. І насамперед керуватися почуттям власного стилю, вибираючи сумку з урахуванням основної частини одягу та взуття.

По-перше, сумка має вміщувати все необхідне. І тут дизайнери радять мати кілька сумок. Перша — об'ємна — для роботи, друга призначена для повсякденного життя — завбільшки із середню книгу, третьою виявиться клатч, не надто маленький, щоб у нього помістилися телефон, помада та ключі, четвертою буде пляжна сумка, п'ятою — господарська. Сумка, призначена для роботи, має бути місткою та практичною. Сумка на кожен день передбачає походи на прогулянку, магазин, роботу. У ній має бути все на своєму місці, а сумка має бути багатофункціональною. Клатч повинен поєднуватися з вечірнім платтям, бути яскравим та яскравим і вдало доповнювати образ. Пляжна сумка має бути об'ємною, щоб умістити туди все необхідне, вона виконується з тканини, сітки, може бути плетеною із соломки. Господарська сумка необхідна в кожній оселі, і при виборі такої сумки потрібно звертати увагу на зручні ручки.

По-друге, треба пам'ятати призначення сумки. Адже сумка - це аксесуар, що підкреслює стиль і дає вигляду жінки логічну завершеність, а не деталь, що випадає за змістом. Так, клатч потрібен для урочистостей та світських заходів, а для повсякденного життя знадобиться сумочка середньої величини через плече.

По-третє, дивимося на колірну гаму. Сумка не обов'язково має бути того ж кольору, що і взуття, вона може поєднуватися з будь-якою деталлю образу жінки. Головне, щоб образ був гармонійним і не порушувався стиль.

По-четверте, враховуємо матеріал, з якого виконано сумку. Тут дивимося на пору року. Для зими підійде сумка зі шкіри, замші, хутра. Для літа сумка може бути із замші, тканини, соломки. Переважно натуральні матеріали.

По-п'яте, враховуємо якість сумки. Адже її якість та запас міцності перевіряється частим носінням. Бажано купувати сумки зі шкіри та замші нейтральних кольорів, щоб вони поєднувалися з гардеробом на всі пори року. Не слід економити або брати першу модель, що сподобалася. Також не слід брати підробки. Вибираючи сумку, дивимося на рядки, стики, куточки; фарбування має бути рівномірним, без плям. Якщо купується сумка з тканини, потрібно дивитися на можливість прання, інакше вона виявиться одноразовою. Для підкладки використовується тонка та міцна тканина. Говорячи про якість фурнітури, маємо на увазі покриття - воно має бути рівномірним. Обов'язково перевіряємо всі застібки, блискавки та інші деталі. Якщо щось «заїдає» вже при покупці сумки, деталь швидко вийде з ладу, і сумка прослужить недовго.

По-шосте, дивимося на співвідношення сумки та фігури. Мініатюрним жінкам небажані великі сумки, високим маленькі. Вибираючи сумку, потрібно подивитися на себе в дзеркало на повне зростання, саме так можна оцінити пропорції. Також купувати сумку бажано йти у звичному одязі, щоб побачити, як вона вписується у зовнішній вигляд.

Жіноча сумка - правильне відображення смаку, стилю, настрою, становища в суспільстві її господині. Потрібно про це постійно пам'ятати.

Сумка служить зазвичай два-три роки. Коли вона почне зношуватися, з нею доведеться попрощатися. Не можна ходити з потертими ручками, тріщинами тощо.

Від правильного вибору сумки залежить як зовнішній вигляд жінки, а й її настрій. І важливо, щоб сумка була найкращим другом, а не недругом.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email