Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як вибрати сумочку на літо?

Категорії

Літо асоціюється із яскравими соковитими фарбами. Для того, щоб не виникло складнощів при виборі сумки на літо – необхідно дотримуватися простих правил і маленьких хитрощів.

Потрібно визначитися із видом сумки. Влітку дуже популярні сумки тоут. Форма – квадрат чи прямокутник. Нагадує пакунок. Основна перевага – це місткість. Власниця сумки цього виду може бути спокійною. Косметичка та необхідні предмети завжди будуть під рукою.

Сумка клатч – це мініатюрний варіант актуальний для літа. Можна підібрати як для повсякденного, так вечірнього образу. Сумка цього виду зможе вмістити щонайменше предметів.



Сумки індійського стилю незвичайно виглядають та привертають увагу. Для романтичних натур, доречним рішенням стане вибір сумки в стилі шістдесятих. Сумки цього часу зазвичай представлені у формі гаманців на довгих шнурах чи ланцюгах.

Важливо, з якою метою вибирається сумка. Літо пора нестримних веселощів і відпочинку. Вибираючи сумку на період відпустки, варто пам'ятати про її практичність. Повсякденний варіант може бути будь-якої форми та кольору, все залежить від уподобань та образу. Урочисті заходи є невід'ємною частиною будь-якої пори року. Вибираючи сумку, влітку варто віддавати перевагу легкості. Сумка не повинна бути громіздкою. Не слід акцентувати увагу лише на цій деталі. Образ і сумка мають бути єдиними.

Літо – це єдина пора року, коли собі можна дозволити все. Колірна гама різноманітна і будь-який варіант буде доречним. Все ж таки не варто зловживати темними похмурими квітами, так як це не додасть літнього настрою.

Сумку можна зробити самому. Зв'язати гачком або спицями і навіть пошити. Вже готову річ можна доповнити аксесуарами: стрічками, бісером, квітами та будь-якими предметами декору.

Міф про те, що сумка та взуття мають бути одного кольору – давно розсіяний. Головне, відповідність тону чи просто поєднання кольорів.

Літо дивовижний час. Багато рішень, які в інші періоди життя вважалися химерними та неприйнятними – оживуть у цю пору року. Необхідно використати можливість різноманітності. Створити неповторний імідж. Розкрити свою індивідуальність.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email