Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як відрізнити оригінал сумки від підробки

Категорії

Буквально весь інтернет заповнений копіями популярних моделей та світових брендів. Копії можуть бути дуже високої якості, які від оригіналу можуть відрізнити тільки фахівці. Найчастіше шахраї продають дешеві підробки, низьку якість яких можна визначити при близькому огляді речі.

Як відрізнити оригінал сумок від підробки?

Перше, що впадає у вічі - це ціна. На справжню річ жоден магазин не встановлюватиме надто низьку ціну, це не окупить витрат на її створення. Тому величезні знижки чи надто вигідні пропозиції, які заманюють недосвідчених покупців, є вірною ознакою підробки.

Сумки Prada та Chanel завжди були, є і будуть основними мішенями для підробок. Їхня популярність дуже приваблива для шахраїв, які прагнуть нажитися на культовій для модниць назві. Слід зазначити, що Шанель ніколи не виписує сертифікатів справжності, тому якщо його надають, це ознака обману. Оригінал відрізняє якість матеріалу та швів. Існує навіть особливий критерій - 10 стібків на дюйм. Цю дрібницю багато шахраїв не враховують, тому що впевнені в тому, що покупці не звертатимуть увагу на шов при первинному огляді.

Серійні моделі Шанель завжди створюються з голограмою і її не можна ні пошкодити, ні видалити. Прада - це також відмінна якість матеріалу - найкраща шкіра, найкраща тканина. Основною ознакою оригіналу є логотип, яким підкладка буквально заповнена. Також перевернутий трикутник повинен бути і на зовнішній стороні, якщо провести по ньому рукою, то повинна відчуватися опуклість. Важливо знати, що колір підкладки завжди підібраний під колір сумки. Прада не використовуватиме контрастних відтінків, на відміну від підробок.

Марку Dior також відрізняє особливість підкладки. У цих моделях завжди використовується матова жакардова тканина, тому на цей факт варто звернути особливу увагу. І логотипи та підкладка мають бути яскраво-червоними.



Марка Фурла завжди вказує на ярличку країну-виробник – Італія. Не можна довіряти пропозиціям, купити справжню сумку із третіх країн, це має дуже насторожити покупців. Найчастіше підробляють моделі яскравого кольору. У такому випадку необхідно дуже детально оглянути якість фарбування. Не повинно бути жодних переходів, жодних плям – такого оригінальні моделі не допускають. Це, мабуть, єдина брендова фірма, від якої очікується частих і глобальних розпродажів. Проте, вірити коштуватиме лише офіційним представництвам, а не сайтам, що обіцяють найнижчі ціни та безкоштовну доставку.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email