Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Яка жіноча сумочка буде у моді 2016 року?

Категорії

Хутряні сумки. Хутряні вироби, у тому числі й сумочки просто бум нинішнього сезону дизайнери не відпускають цю тему, а навпаки, посилюють. Клачі, рюкзаки вражають своїми оздобленнями хутра. Лінію хутряних сумочок випустили у світ, Dolce&Gabbana, Луї Віттон, Фенді та інші.

Сумочки в тон поряд. Ще нещодавно було прийнято підбирати сумку в тон взуття, але все змінилося. Дизайнери навперебій твердять, що це несмак. І ось тільки красуні перебудували свій гардероб за порадами стилістів, у наступному сезоні знову повернувся колишній стиль. Тепер красунь підбирають за старими мотивами у колір. Сумочка стає єдиним цілим із одягом. Такий приклад виконання спостерігається у Версачі, Лорен, Босс, Bottega Veneta, Giorgio Armani.

Модні фасони сумочок у майбутньому сезоні. Сумочка - це вираз особистості дівчини кожна з модниць обов'язково знайде собі до душі. Саме на різноманітність ставили такі дизайнери Крістіан Діор, Майкл Корс, Макс Джейкобс, Prada. Кожна дівчина зможе знайти в їхній колекції сумку своєї фактури, кольору.

Короби. Актуальні сумки-коробки у майбутньому сезоні. На показах мод видаються у різноманітних формах від плитки шоколаду до коробки парфумів, а також змінюють довжину та розмір. Сумки-коробки запустили до моди Дольче Габанна, Луї Віттон, CHANEL та інші.

Незвичайні сумочки. Через своє бажання бути унікальними та неповторними модельєри іноді просто шокують публіку своїми витворами сумок. Стираючи межі звичних для ока красунь, демонструють незвичайні дизайнерські рішення. Сумки, що нагадують серце, пелюстки, але лінія Мері Катрантзу вразила всіх наповал, вона виготовлена в стилі кухонних губок для посуду.

Сумка через плече . Дизайнери довго ворожили над цією темою та вирішили, жінкам необхідна свобода руху, розкутість та запустили лінію «вільні руки». Дизайнери Marc by Marc Jacobs виготовили сумку, що одягається на пояс, а Calvin Klein подбав про красунь у стилі кишень.

Отже, особливих перешкод у виборі сумок немає, але втрачати голову не слід. Неправильно підібраний клач або маленька сумочка може зіпсувати весь образ. Будьте обережні.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email