Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Які сумочки мають бути у жінки?

Категорії

На вибір сумки впливають пора року та доби, місце, куди жінка попрямує із сумочкою, який одяг чи взуття буде на ній та інше.

Для сучасної жінки, яка працює в офісі, необхідна практична або ділова сумка. Зазвичай вони мають жорстку основу, формою нагадують саквояж. Їх розмір зазвичай дозволяє розміщувати всередині ділові папери або документи. Виготовлені такі сумки, найчастіше зі шкіри, як прикраса використовуються металеві пряжки або замки-блискавки.

Для працюючих ділових жінок цікавою буде сумка - сатчел, вона нагадує ранець. Цю модель сумочки з радістю обирають студентки чи офісні працівники фірм, де немає суворого дрес-коду. Сумка-месенджер (або сумка-рюкзак) поєднується тільки з офісним одягом. Форма таких сумок найчастіше прямокутна чи квадратна. Як ручка використовується довгий широкий ремінь (регульований). Зустрічаються моделі з додатковою короткою ручкою, що застібається частіше на клапан. Колірна гама таких сумок строго класична, частіше зустрічаються чорного кольору, а також кольору бордо чи шоколаду.



Для поїздок дуже актуальна повсякденна сумка жіноча. Вона формою нагадує півмісяць, забезпечена широкою зручною ручкою, носиться через плече. Ці сумки зазвичай м'які, вони виготовляються як зі шкіри, так і текстилю (особливо літній варіант). Забарвлення їх зазвичай однотонна, але зустрічається і задерикувата клітина. Таку сумку доречно вибрати до туніки та сабо.

Також для подорожей нагоді і так звана сумка - браслет. Вона має кріплення – ремінець, руки при цьому вільні. У поїздці така сумочка дуже зручна. Такі сумки виготовляють із різноманітних матеріалів, зазвичай вони бувають яскравих кольорів, чудово виглядають із джинсовим одягом.

Як повсякденна сумка деякі жінки вибирають сумку - тоут. Вона має дві паралельні один одному ручки і за розміром досить містка. Часто виготовляють такі сумки їхнього джутового матеріалу або парусини. Носять сумку – тоут із джинсами, туніками та лоферами.

З сукнями довжиною до коліна або з костюмом витончено виглядатиме сумка під назвою «baguette». За формою вона нагадує знамениту булку із Франції. Край сумочка має закруглений, носиться на тонкому ремінці середньої довжини, іноді на ланцюжку з металу. Важливо врахувати, що сумка цієї моделі зорово підвищує зростання жінки. Сумки "baguette" частіше виконуються в чорному або білому кольорі, іноді використовується тваринний принт.

У жінок-театралок обов'язково має бути присутня театральна сумочка. Вона теж може бути різних видів і кожна має свої прихильниці. Наприклад, клатч – сумочка, схожа формою на гаманець. Носять його зазвичай в руках, іноді клатчі мають тонкий довгий ланцюжок, вид застібки найчастіше - клапан або блискавка. Зустрічається і так звана сумка-кісет. Це м'яка сумочка з плоским дном, застібка у вигляді текстильного шнурка, що носиться на зап'ястя.

Словом, сумки потрібні різні, і їх має бути багато!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email