Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Які сумочки порадують жінок у новому сезоні

Категорії

Хутряні сумки , які нещодавно завоювали увагу модних дизайнерів, представлені широким асортиментом виробів, - від рюкзаків до клатчів. Моделі пошиті переважно з хутра з коротким ворсом, як декор використані різнокольорові шкіряні вставки. Винятком є сумки без ручок, які здалеку можуть зійти за пухнастих звірків.

Довгий час вважалося, що сумка має бути в тон взуття, але останнім часом це твердження втратило свою актуальність. Тренд нового сезону – сумки, що за кольором та фактурою повторюють одяг. Разом вони репрезентують гармонійну композицію, іноді практично зливаючись один з одним.

Модні колекції рясніють різноманітністю форм: квадрат, трапеція, сумки у формі циліндрів або мішків . Новинкою стали сумки, що мають форму коробки, наприклад, від парфумів або у вигляді плитки шоколаду. Розкішна валізка у вигляді скриньки для коштовностей підійде для урочистого випадку. А екстравагантні сумки у вигляді поролонових губок для миття посуду напевно припадуть до смаку шанувальницям неординарного стилю.



Вік емансипованих жінок диктує моді свої закони, тому дизайнери постаралися максимально розкріпачити слабку стать. Свідченням цього є сумки, які не потребують вільних рук. Їх можна носити на поясі, навскіс через плече, під пахвою.

Вироби з матеріалів, що нагадують за фактурою шкіру пітона чи крокодила, є й у нових колекціях сумок . Натуральна кольорова гама відійшла на другий план, поступившись місцем фіолетовому, червоному, бірюзовому кольорам.

Бахрома, без якої не обходяться сучасні колекції одягу та взуття, широко використовується і дизайнерами сумок . Моделі із замші з плетеними ручками або на довгому ремені з бахромою до підлоги виглядають дуже стильно.

Сумки на ланцюжках , що мають давню історію, знову у тренді. Відмінною рисою є перехід від металевого блиску до приглушеної міді та срібла.

Два в одному або дубль - чергова вигадка дизайнерів, коли сумка знаходиться як би в чохлі або всередині у неї міститься ще одна, менша за розміром. Таке оригінальне рішення вже знайшло своїх шанувальників.

Не забуті і вечірні сумочки , які просто сяють від великої кількості золота. А якщо поєднати це з цікавими формами, інкрустацією, ланцюжками та пензлями, ефект буде приголомшливим.

Майбутні холоди не повинні затьмарювати настрій прекрасним дамам, тому в нових колекціях досить багато яскравих елементів декору, серед яких каміння, аплікації, квіткові візерунки, вишивка.

Різноманітність стилів та форм напевно дозволить кожній жінці вибрати сумочку собі до смаку.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email