Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Яким має бути гардероб сучасної ділової жінки?

Категорії

Стилісти пред'являють до речей, які будуть у шафі ділової жінки низку вимог. По-перше, гардероб не повинен формуватись за принципом: багато дешевих речей – можливість їх часто міняти. Кожна річ має бути якісною, виконаною із добротних тканин. По-друге, слідування ультрамодним тенденціям у виборі одягу в даному випадку ні до чого. Буде краще, якщо фасони речей будуть класичними, а самі речі ідеально сидітимуть по фігурі. Щоб зробити образи модними, краще використовувати аксесуари. По-третє, варто уникати речей, пошитих із набивних тканин. Перевагу варто віддавати натуральній вовні, твіду, льону, трикотажу та шовку.

І так, які ж базові речі мають бути основою бездоганного гардеробу бізнес-леді.



1. Декілька елегантних костюмів лаконічного крою, що складаються або з піджака і штанів, або з жакету та спідниці. Модель спідниці повинна мати довжину до середини коліна, мати прямий крій. Ззаду допустимо розріз близько 10 см. Штани не повинні бути обтягуючими. Чудово підійде модель класичного крою з легким звуженням донизу.

2. Для того, щоб доповнювати костюм, варто придбати тонкі джемпери з V-подібним вирізом, водолазки, сорочки та блузки. Перевагу варто віддавати блузам світлих приглушених тонів.

3. Ще однією незамінною річчю у діловому гардеробі є сукня-футляр. Воно не тільки виглядає елегантно, але його також можна поєднувати з жакетами, підбирати модні аксесуари та образ щоразу виглядатиме по-новому.

4. Відмінний союз з джемперами або блузками складе спідниця-олівець, яка якнайкраще відповідає вимогам ділового дрес-коду.

5. У базовому гардеробі бізнес-леді неодмінно має бути якісне пальто з дорогої тканини прямого силуету. До нього обов'язково мають бути підібрані рукавички.

Питання вибору колірної гами не менш важливе, ніж вибір фасонів. Купуючи те чи інше ділове вбрання, краще, якщо воно буде однотонним. Допустимо вибирати моделі, що мають малюнок клітина або смужка, але не контрастні малюнки кислотного кольору. Взагалі сучасний дрес-код дозволяє носити речі пастельних тонів, складних відтінків, благородних насичених кольорів. Головне не віддавати перевагу похмурим занадто темним кольорам і не змішувати в одному образі більше трьох відтінків та кольорів. Можливі поєднання карамельного кольору та бірюзового, перлинного та попелясто-блакитного.

Окремої уваги варті аксесуари. В арсеналі бізнес-леді повинні бути гарний шарф і витончена шийна хустка. Виразна брошка і перлове намисто, золотий або срібний годинник. Вибирати слід сумку тільки з натурального матеріалу, бажано зі шкіри або замші, з мінімальними декоративними елементами. Ще має бути мініатюрний клатч.

У гардеробі бізнес-леді має бути відведене місце для взуття. Буде правильним рішенням придбати шкіряні або замшеві класичні туфлі-човники на невисокому каблучці, що закривають п'яту та пальці. Чудово, якщо буде пара чорних туфельок та пара, що підходить під колір костюма. Знадобляться також ботильйони та чоботи, виконані в класичній стилістиці, якогось нейтрального кольору. Це зручно, оскільки взуття підходитиме під більшу кількість комплектів одягу.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email