Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Матеріали та фурнітура для сумки

Категорії

Сумка із замші не зручні, купити сумку з гарного шкірозамінника, виділену замшею – буде краще. Також чудово виглядає рожева, шкіряна сумка - виготовлена зі шкіри крокодила. Дуже класно виглядає сумка з телячої шкіри, міцна, товста, але також еластична та м'яка.

Натуральна шкіра звичайно добре, але сумки зі шкірозамінника також хороші, якщо вони якісні та добре виглядають, то на вигляд без дотиків їх важко розрізнити.

Сумки зі шкірозамінника в зиму краще не використовувати, вона може потріскатись від низьких температур. Але восени, влітку або навесні такі сумки обов'язково повинні використовуватися будь-якою панночкою, тому що ці сумки в цей час стають модними і як завжди стильно виглядають, не боячись температур цієї пори року.


Питання про фурнітуру досить складне, чи не так? Як мінімум, потрібно уникати високої яскравості і виділення: заклепки, ланцюжки, малюнки, брязкальця як черепки, наприклад, блискучих деталей або великої кількості блискавок - все це зайве. Буде чудово, якщо всі ці детальки будуть темні або хоч трохи затемнені, бронзовий колір або просто чорний - відмінно підійдуть, але й інші кольори не забуваємо.

Надмірно м'які, з нестійким денцем, які не мають чіткої форми сумки , ніяк не підходять, а якщо ще застібка не міцна - взагалі жах. Сумка, яка стягується шнуром, особливо з м'якої шкіри, схожа менш ніж на мішок, а не на невід'ємний аксесуар жінки.

Сумка-гаманець, де блискучі кульки - застібка, також не годиться для ділових побачень, яка закріплена у металевому каркасі. Звичайно, не діловими сумками є такі речі як: рюкзаки та сумки спортивних моделей – вони ніяк не придатні до цих справ.

Для підсумку слід сказати, що з ділової дівчини, сумочка має бути точної і респектабельної, і навіть приваблює погляди оточуючих. Довжина ручок та форма сумки підбирається за фігурою.

Вузька і витончена сумка , підійде стрункою і крупкою жінці, а для повнішої панянки - підійде об'ємна і широка жіноча сумка .

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email