Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні сумки 2017

Категорії

Багато психологів кажуть, що дізнатися про характер жінки можна, якщо подивитися на її сумку та вміст усередині неї. Відповідно, цей аксесуар варто вибирати дуже ретельно. Стилісти стверджують, що, як і у випадку із взуттям, обмежуватись на одній – двох парах зовсім недостатньо. Має бути і сумочка для роботи, і для прогулянок, і для вечірок і таке інше.

В даний час в моді сумки абсолютно різних форм та обсягів. Через те, що сумки в наш час стали не тільки засобом перенести щось із пункту А в пункт Б, а й засобом самовираження деякі моделі вирізняються дуже незвичайними забарвленнями, формами та фурнітурою. Щоб не відставати від модних тенденцій, потрібно ознайомитися з тим, що представили модельєри на подіумах.

З давніх-давен всіх вчать тому, що сумка повинна поєднуватися за кольором із взуттям і всі підсвідомо дотримуються цього правила. У новому сезоні дизайнери багатьох модних будинків пропонують відмовитися від цього. Мало того, що сумка може запросто не відповідати загальній колірній гамі вбрання, але і бути цілком своєрідним самодостатнім аксесуаром, що привертає велику частину уваги оточуючих.

У новому сезоні повертаються до «ладу» сумки, що імітують шкіру крокодила або змії. Найбільш вдалим варіантом буде носіння такої сумки з офісними вбраннями та вбраннями в класичному стилі.

Улюблені сумки з довгими ремінцями через голову, виготовлені найчастіше зі шкіри або матеріалів, що якісно імітують її, не втрачають актуальності.

Дівчата, які віддають перевагу повсякденному і розслабленому стилю, можуть додати родзинку у свій образ за допомогою сумки-пояса.

При виборі нової стильної сумки, яка прикрасить будь-який образ у новому сезоні, необхідно враховувати такі параметри як ріст і тип статури. Навіть найкрасивішу і наймоднішу сумку ніхто не носитиме із задоволенням, якщо вона погано поєднується з фігурою.

Не завжди варто слідувати всім модним тенденціям. Великі сумки є дуже модною частиною гардеробу, проте, не зовсім практичною, тому що відшукати в ній потрібну річ буде завданням не просто. До того ж, необхідно брати до уваги те, в яку пору року експлуатуватиметься сумка. Влітку варто купувати легші моделі, а на зиму – щільні, з хутряними деталями.

Завдяки величезному вибору сумок у сучасному світі досить просто знайти ту, що відображатиме внутрішній світ своєї власниці та вигідно підкреслить її переваги.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email