Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні сумки для жінок 2016 року

Категорії

Щоб визначитися з вибором сумки, в першу чергу необхідно враховувати її призначення. Для роботи та ділових зустрічей підходять сумки середнього розміру, що мають жорстку прямокутну або квадратну форму. Юні модниці в повсякденному житті все частіше віддають перевагу невеликим дамським рюкзакам.

У новому сезоні в моду повертаються популярні у свій час сумки з дном у вигляді півмісяця. Вони виглядають жіночно та лаконічно, при цьому можуть стати цікавим доповненням основного вбрання. Також у моді знову стиль ретро, основними представниками якого стали різноманітні саквояжі.


У новому сезоні складно виділити основну тенденцію сумок за розміром, так як представлені дизайнерами моделі були зовсім маленькими і неймовірно великими. Для вечірніх заходів рекомендується купувати маленькі клатчі або сумки-гаманці, а для міських прогулянок – моделі шопперів, що мають значні обсяги та габарити.

Колір сумки залежить від сезону. У весняно-літній період переважають моделі яскравих кольорів чи пастельних відтінків. Основними модними кольорами цього сезону були названі ніжно-рожевий та небесно-блакитний. Такі сумки можна поєднувати з одягом такого ж кольору, з іншими пастельними відтінками або ж із класичними чорним та білим. У холодну пору року у фавориті залишаються сумки темних кольорів: чорного, темно-синього, бордового. Для створення ділового стилю рекомендується використовувати аксесуари коричневого, бежевого та чорного кольорів. Для романтичних зустрічей та прогулянок – яскраві кольори та класичний білий, що створює ефект свіжості та новизни.

Особливо популярними у новому сезоні є сумки з різноманітними принтами, це можуть бути квіткові візерунки, абстракції, геометричні орнаменти і навіть анімаційні малюнки. Також залишаються популярними сумки із тваринним принтом.

Дизайнери у своїх колекціях використовують багато декоративних елементів для створення сумок різних стилів. Це можуть бути заклепки, шпильки. шнурівка, стрази, вишивка, накладні кишені. Завдяки різноманітності моделей, кожна дівчина може підібрати собі відповідну сумку, яка відповідатиме її гардеробу та підкреслюватиме індивідуальність.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email