Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Чи не для економних. Нові сумки з екзотичної шкіри та хутра.

Категорії

Гідна сумка повинна мати кожна жінка. Просто подивіться на модниць француженок, якими захоплюються всі вони носять прості футболки і джинси, але на плечі у них красуються дизайнерські сумки.

Цього року осінній сезон мчить на хвилі витонченої розкоші. Серед основних тенденцій знайдете кольори з більш менш дорогих матеріалів, богемні форми і блискучі моделей, натхненні танцювальними ночами на дискотеці.

Особливу категорію складають позачасові типи сумок з екзотичної шкіри та натурального хутра.



У квітах італійського вина.

Глибокий відтінок червоного вина Марсала був кольором-2015, але він може бути знайдений удосталь і в новому сезоні. Цей колір прекрасно доповнює осінню палітру кольорів і може легко поєднуватися як з темним, так і зі світлим одягом.

Поєднується однаково добре з хакі та з пастельним рожевим кольором. Винні відтінки виглядають елегантно на різних матеріалах, від гладкої шкіри і замші до імітації крокодила. Марсала також створює цікаве поєднання з чорним та темно-синім кольором.

Для перфекціоністів Марсала є буквально благословенням. Так як цей колір можна знайти скрізь, від одягу до макіяжу осінньої колекції, ви можете зробити колір з голови до п'ят.

Марсала – настільки елегантний та витончений колір, що навіть екстравагантні форми сумок не шокують, як у разі інших відтінків.

Осінь у солодкому рожевому вбранні

Хоча рожевий колір не є типовим осіннім, він став хітом у майбутньому сезоні. Ви можете знайти його на громіздких пальтах, класичних вбраннях, спортивних светрах та сумках. Відтінок фруктового морозива приносить у похмурий осінній настрій присмак солодкої ніжності та юнацького духу.

Чим більше тим краще. Максі-сумка на кожен день

Невеликі сумки купалися в центрі уваги протягом тривалого часу, тому настав час для придбання великих сумок, які вміщують більше, ніж просто помада, телефон і ключі. Максі-сумка носиться як через плече, так і в руці, це залежить від переваги.

Відро в руці або через плече

У той час як більшість тенденцій у плані аксесуарів відноситься до квітів і матеріалів, для сумки головне - це форма. Популярні форми, що нагадують цебро переважали цього літа і від свого суверенного статусу, очевидно, не хочуть відмовлятися навіть у другій половині року.

Бахрома – скрізь

Для цього року є трендом стиль 70-х років, що також відбивається і на аксесуарах. Богемний вигляд створює бахрому на краю пальта, спідниці, на взутті та сумках.

Крістофер Бейлі зробив ставку на різні кольори замші, Альтузарра в Нью-Йорку представив свою першу колекцію сумок, і жодної з них не бракує бахроми. Валентино представив маленькі сумки, обрамлені бахромою, у тому числі плечовий ремінь. Цей стиль чудово доповнюють квіткові візерунки на довгих сукнях та блузках, а також етно-мінімалістський стиль.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email