Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Непідвладна часу, що інтригує, непередбачувана... Як думаєте, про що це? Звісно ж це мода!

Категорії

Розберемося разом! Ті, хто впевнені, атрибути краси, шафа речей і тонни косметики, неодмінно повинні вибиратися не тільки в ногу з часом, а й відповідати відомому лейблу, скуповують безглузде вбрання та все, що у звичайних людей не народжує активного попиту. І це при тому, що з кожним роком стилісти не перестають битися, стверджуючи, в моді така затята фанатичність ні до чого, покази все менше схожі на клоунаду, а нові установки не викликають огиди.

І ті, для кого сфера моди – робота, знають, значну роль відіграє не наслідування моделі з подіуму, а дотримання її стилю, тренду, який задає дизайнер. Потрібно розуміти, що стиль – це перш за все гармонія із собою, ситуацією та навколишнім середовищем. Якщо Ви одягнете у спортивний зал сукню, це буде недоречно, а отже, не стильно.



Пам'ятайте, прислухатися до моди – це означає брати якийсь один тренд на озброєння та використовувати його у своєму вбранні. Стиль складається з різних фактур, але величезним ризиком іноді є вдягати він відразу кілька неоднотонних речей.

З сукнею в смужку приємніше буде виглядати однотонний піджак, під колір смужки, наприклад, а от одягати смугасту накидку на смугасте плаття вважається несмаком. Не завжди варто вважати, що, якщо бренд популярний, будь-яка річ вам підійде і розумно впишеться у вбрання. Насамперед потрібно керуватися головою, думати про правильне поєднання, а не одягати все, що виробляє іменитий бренд.

Негласним правилом будь-якої модниці є необхідність мати базові речі, незалежні від модних тенденцій, так звану класику. Розглянемо деякі з них: класичний чорний костюм, біла футболка, спідниця-олівець темного кольору, коктельна сукня, чорні та коричневі чи бежеві окуляри, туфлі-човники із загостреним кінцем та тепле пальто простого крою та яскрава жіноча сумка . Якщо більше половини перерахованого лежить у вас у шафі – Ви на правильному шляху, але якщо чогось все-таки не вистачає – чи це не привід провести ці вихідні у шопінг-центрі?

В даний час на вершині модної революції простота і природність, легкість та легкість, але це тільки з боку. Хочете бути модною – не розраховуйте, що все так просто, адже найпростіші образи насправді продумані до найменшої деталі. Поміняйте вид на нюдовий макіяж, що виспався, випалене волосся пофарбуйте в русявий, не нарощуйте довгі нігті, якщо вам і необхідні штучні пластинки на своїх пальцях, вибирайте стриманий манікюр. І головне - завжди залишайтеся собою

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email