Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Про що «каже» жіноча сумочка

Категорії

Форми та розміри.

Цілеспрямовану, активну та практичну особу видає велика об'ємна сумка . Маленький акуратний клатч зазвичай носить дівчина трохи зарозуміла, впевнена у своїй красі і знає їй ціну. Сувора, з чіткими лініями сумка часто належить строгій дамі, яка звикла все робити за шаблоном.

Комунікабельній та добрій жінці швидше за все припаде до душі м'яка зручна сумка-мішок . Вона неконфліктна, завжди відкрита та доброзичлива. Ексцентричній дамі, що любить бути в центрі загальної уваги, як нікому підійде сумочка химерної форми. Їй важко сприймати критику, тому що вона надто вразлива та вразлива.



Про колір

Класична сумка (чорна чи коричнева) – предмет практичної жінки, з трохи застарілими поглядами на життя. Замкнена і розбірлива в людях, вона товаришує лише з вибраними, перевіреними людьми.

Яскрава та кричуща сумочка - вибір активної, бойової дівчини, що відрізняється вибуховим характером. Часом її можна звинуватити у жорсткості та грубості.

«М'які» тони – такий аксесуар віддає перевагу ніжній, вразливій натурі з тонкою душею. Її співчуття та підтримки вистачає для будь-якого неприватного. Щоправда, і сама дівчина надто вразлива.


Манера носити

Жінка, яка цінує ясність і любить у всьому порядок, тримає сумку тільки за ручки. Жінка, що звикла "залишатися в тіні", затиснута і меланхолійна зазвичай носить свою сумку на плечі.

Вона вважає за краще бути непомітною. На згині руки носить сумку господарська особа, яка звикла в усьому покладатися він. «Забита», непередбачувана особистість вважає за краще сумочку тримати під пахвою. Якщо дівчина невибаглива і любить у всьому зручність, то сумку вона носить «поштарською».

Вміст. Багато різних речей – отже, господиня сумки воліє все передбачати наперед і бути готовою до всього. Якщо дівчина може правильно організувати свою роботу чи дозвілля, у сумочці вона має мінімальну кількість предметів.

Суцільний хаос твориться у жінки, у житті якої немає жодного порядку, але всі речі «їй дуже потрібні». В ідеальному порядку речі в сумці знаходяться у дівчини продуманої та трохи нудної.

Всі дівчата знають, що сумка не просто красивий і зручний аксесуар - насправді це невід'ємна частина повсякденного образу сучасної жінки, як капелюшок чи пальто.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email