Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Опис нової сумки Gucci Bamboo Daily

Категорії

Саме з цієї причини сумка була невеликого розміру, а ручки зроблені з бамбука. Жаклін Кеннеді закохалася в неї з першого погляду. У 2010 році нюанс із бамбуковою ручкою знову увійшов у моду. З того часу сумки цієї марки не втрачають своєї популярності і набувають все більшого попиту.

Але часи змінюються, технології та розвиток у сфері дизайну не стоїть на місці. Знаменитий модельєр представляє все нові та нові колекції сумок Gucci Bamboo.

І от коли на подвір'ї новий 2015 рік, шанувальники дочекалися ще одну нову лінійку - Gucci Bamboo Daily. Цей аксесуар можна назвати справжнісіньким прикладом стилю і розкоші.



Gucci Bamboo Daily можна побачити у трьох варіантах:

- Модель у вигляді трапеції. Ця форма зараз має дуже великий попит у модниць. Є невелика ручка. Дизайн сумки такий, що її можна носити, тримаючи за цю маленьку ручку. Це дуже зручно, наприклад, для тих, хто любить шуби та боїться зіпсувати хутро.

- Плоский клатч прямокутної форми. Розміри досить великі і тому для жінок, які хочуть виглядати вишукано, але бажаючих мати містку сумку це відмінний варіант.

- сумка такої ж прямокутної форми, але вже з одним довгим ремінцем. Її можна повісити як на плече, і через.

Всі моделі виконані з дуже м'якої та приємної натуральної шкіри. Забарвлення обрано пастельних тонів у світло-сірій гамі, що відрізняються між собою за відтінками. Але є лише один момент, який поєднує всі ці аксесуари – застібка, виготовлена з бамбука. Мабуть, у цій серії захотілося залишити пам'ять початку свого підйому.

Ці новинки досить добре знайшли своє місце у круїзній колекції Gucci 2015 року.

Окремо варто приділити увагу Gucci Bamboo Dayly Python Tote. Вона також виконана з натуральної шкіри, але вже екзотичної тварини. Незвичайне та яскраве забарвлення нікого не залишить байдужим. І повз господиню такої сумки неможливо буде пройти повз, не звернувши уваги.

Як видно з усього вищесказаного, кожна зможе вибрати для себе саме ту модель, яка підійде саме до її образу, стилю та характеру. Також можна відзначити, що моделі настільки універсальні, що їх може носити молода дівчина, так і дорослі жінки.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email