Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Поговоримо про модні жіночі сумки?

Категорії

Головним правилом сезону при виборі та купівлі сумки є … повна їхня відсутність. Важливими є власні пристрасті, особистий смак та сучасні ідеї дизайнерів.

Модний тренд – індивідуальність. Тому сумка – непросто аксесуар стилю, куди «звалено» все добро, а частина жіночого іміджу. Вона формує образ, робить його сучасним та конкретним.

Свіжі тренди сезону — денні та вечірні різновиди сумок у вигляді клатчів усіляких розмірів і форм, маленьких або середніх розмірів саквояжів та портфелів, сумок-мішків, мішечків та пакетів, сумок-поштанів, великих об'ємних, сумок жорсткої форми, через плече, на ланцюжках, рюкзачків.



Сумка в сумці – останній хіт, причому внутрішня сумка контрастує за кольором із зовнішньою.

Дизайнерська ідея сумки – пакета зі шкіри отримала нове життя у міському повсякденному стилі. Увечері, елегантно підгорнувши верхній зріз, величезна сумка перетворюється на елегантну вечірню сумочку .

Випереджаючі тренди: зшиті моделі зі шкіряних різнокольорових шматочків та сумки-«банани» м'яких форм із короткою ручкою в стилі «а-ля 80-ті». Нововведення сезону — моделі сумок із ковбойськими інтонаціями — із дуже довгою декоративною бахромою.

Особливу увагу дизайнери приділяють благородним якісним матеріалам: гладкій та шкірі з тісненням, під рептилію; хутряне, замшеве, полотняне, джинсове оздоблення; поєднань різних фактур.

У моді благородні рожево-пудрові відтінки, колір кави з молоком, рудий, сірий, бірюзовий, блакитний. Сіро-блакитний по-новому виглядає на сумках портфелях класичної форми . Чудові сумки насиченого темно-вишневого, бордового, білого кольорів.

Недорога бюджетна сумка може бути модною, стильною та універсальною. Для цього підійдуть моделі класичних кольорів, окрім чорного та коричневого, вони не актуальні цього сезону.

З мінімальною кількістю фурнітури, жорстким каркасом та короткими ручками. Економія на ціні не робить модель гіршою за люксову. Вона універсальна та підійде під будь-який стиль від класики до джинсів з кедами. Доповнить модний образ грамотне поєднання жіночої сумки з одягом та взуттям.

Ідеальний стиль цього сезону задає модний фасон та незвичайне поєднання матеріалів та відтінків.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email