Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Правильний вибір сумочки для дівчат

Категорії

Різні форми: квадратні або круглі. Різні кольори: чорні, сині, червоні. Різних фактур: жорсткі чи м'які. Різних розмірів: маленькі та великі. Різних матеріалів: замшеві, шкіряні, ганчіркові, матові та лакові тощо. Це можна перераховувати до нескінченності, тому вибір часом буває дуже непростий, оскільки очі просто розбігаються від кількості товару, що сподобався.

Природно брати будь-що, ніхто не збирається, сумка - це не просто засіб для перенесення будь-яких речей, вона повинна відповідати образу і стилю, фігурі, одязі, бути місткою і головне зручною. Наведемо критерії, за допомогою яких можна запросто визначитися з цим непростим завданням.


Вибір кольору

Найпростіше це визначиться із кольором. Деякі віддають перевагу яскравим кольорам, деякі блискучі, але більшість віддає перевагу нейтральним, спокійним кольорам. Слід просто дотримуватися свого улюбленого кольору, який частіше носите та купуєте.

Розмір та форма сумочки

При виборі форми, а також розміру сумки слід звернути увагу на вашу фігуру, щоб підкреслити досконалість та приховати недоліки.

• При худорлявій статурі та високому зростанні, краще уникати від придбання сумок витягнутої форми. В даному випадку краще придбати простору сумку з ручками помірної довжини.

• У разі невисокого зростання, навпаки підійде сумка неширокої форми. Сумка такої форми візуально струнить і робить вище.

• Жінкам з об'ємними грудьми та укладистими плечима, краще відмовитися від сумки з укороченими ручками, до рівня декольте. Оскільки це приверне зайву увагу, загострене саме цьому рівні. Зате яскрава сумка з витягнутими ручками відверне пильну увагу від грудей та плечей.

• При об'ємних стегнах, краще зупиниться на виборі сумочки з короткими ручками, яка перебуватиме одразу під рукою. Варто відмовитися від об'ємних сумок, щоб не привертати увагу до зайвих форм.

• Дівчатам із тонкою талією підійдуть будь-які сумки з ручкою помірної довжини.

• Якщо статура має широку кістку, слід не купувати сумки невеликих розмірів. Це зорово збільшує обсяг. Слід купувати сумочки великих або помірних розмірів.

• Дівчатам з короткими ногами краще підібрати класичний варіант розміру і форми, так само об'єм сумки повинен бути не дуже великий.

• Якщо ноги довгі та стрункі, то підійдуть сумочки будь-яких розмірів та форм. Сумочка лише підкреслюватиме красу струнких ніг.

Комфортність сумки

Зараз здебільшого громіздкі та об'ємні сумки. Адже сумочка може пробути з вами цілий день. При виборі сумки варто звернути увагу на зручність. Приміряйте і пройдіться з нею, визначивши, чи зможете довго носити її і не відчувати дискомфорт.

Також варто задуматися про спосіб застібки. Блискавка, гудзики, кнопки, липучки, застібки взагалі може не бути.

Вибір стилю

Цей вибір може завісити від багатьох факторів і критеріїв. Зокрема, чи носитимете в сумочці тільки гаманець і ключі або ж необхідно вам носити все своє з собою. Чи буде використовуватися сумка для певних випадків або вона необхідна щодня. Для вечора, наприклад, підійде сумка клатч. Для менш значущого заходу підійде звичайна сумочка з короткими ручками. Сумка містка з твердою основою підійде для носіння будь-яких документів і папок.

Все це індивідуально і вирішуватиме вам, адже саме вам носити цю сумочку.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email