Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Із сумкою по життю

Категорії

Із сумкою по життю

Часто буває так, що якщо вибравши щось одне, важко відмовитися від своїх звичок. А тим часом дизайнери з року в рік створюють нові моделі, справедливо вважаючи, що сумок у жінки має бути не менше пари взуття. Причому зовсім не обов'язково, щоб вони були одного кольору чи стилю – це правило вже давно не діє.

Навесні світ стає яскравішим, а мода, в тому числі і на сумки, – легковажнішою: суворі чорні, темно-коричневі та бордові тони поступаються місцем свіжим фарбам – білої, жовтої, зеленої, рожевої, бузкової. При цьому часто в одній моделі можна знайти різко контрастні – червоний і зелений, жовтий і бузковий, так і класичні поєднання кольорів, наприклад, чорного з білим.



Крім однотонних дизайнери пропонують сумки у квіточку або з графічними візерунками, наприклад у вигляді ланцюгів.

Відмінною альтернативою шкіряній сумці влітку може стати текстильна - з щільного полотна, ажурного в'язаного полотна і мережива. Часто текстильні сумки прикрашаються стібкою, а також вишивкою, бісером та намистом.

За розмірами сумки переважно великі, але не величезні - "баули" залишилися в минулому. Вибирати слід м'які, з округлими формами, з невеликими ручками, а жорсткі конструкції збереглися лише у вигляді невеликих планшетів.

Авторська сумка

Таку сумку неважко пошити навіть початківцям, які мають навички поводження зі швейною машиною. А матеріал для її виготовлення можна легко придбати в магазині для рукоділля. Це може бути фетр, повсть, штучне хутро тих кольорів, які найбільше відповідають настрою або гармоніюють з гардеробом. Прикрасити можна аплікацією, вишивкою, різноманітними декоративними елементами.

• Щоб прикраси трималися надійно, слід пристрочувати їх на машинці краєм швом-зигзагом.

• Сумка вийде стійкіше і жорсткішої конструкції, якщо перед тим, як пришити підкладку, вкласти в неї вирізане з пляжного килимка або щільного картону дно.

• За бажанням на підкладку можна пришити кишені.

Авторська сумка дозволяє виглядати яскраво за будь-якої погоди.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email