Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Спортивний стиль одягу. Як підібрати сумку?

Категорії

Сучасний спортивний стиль – це напрямок, у якому використовується одяг вільного крою для повсякденного носіння, але найчастіше для заняття спортом. Основна причина наростаючої популярності цього стилю - це явна зручність і комфорт, а також здоровий спосіб життя, що стає все більш актуальним.

Як і в будь-якому стилі, тут є правила щодо вибору сумок.

Великою популярністю користуються рюкзаки, сумки на довгих лямках, переважно з текстилю або шкірозамінника. В основному містких розмірів.

Досить часто у створенні сумок використовуються яскраві кольори, а також класичний білий та чорний. У додатку можна побачити велику кількість кишень, блискавок, заклепок, кольорових деталей.

Якщо вибирати спортивну сумку для занять спортом, то в основному це з міцного матеріалу, з не дуже довгими ручками, а також більш округлих форм, ніж традиційні чоловічі моделі. Колір цього аксесуару підбирають під загальний стиль: спортивний костюм, куртку та взуття. Найчастіше це поєднання таких кольорів як: синій, глибокий рожевий, фіолетовий, бірюзовий.

Нерідко виробники спортивного взуття та одягу пропонують свої моделі, тому їхній логотип часто можна побачити на увазі.

Варто звернути увагу, що спортивні сумки, незважаючи на свою зручність, застосовуються тільки в спортивному стилі. Тому ні на ділових зустрічах, ні на світських раутах, звичайно, цей аксесуар не використовується. Також важливо врахувати мету придбання сумки. Якщо вам спортивний стиль зручний, як повсякденний, то стандартні спортивні сумки для походу в спортзал вам не підійдуть. У той же час, для тренувань вам буде недостатньо сумки на поясі з парою невеликих кишень.

Що стосується тенденцій цього сезону, то в моді: пастельні тони, а також глибокий бардовий, ефект поєднання двох основних кольорів (часто контрастних), світловідбиваючі елементи, шаховий принт, геометричні фігури та візерунки та багато іншого.

При поборі сумки приділіть увагу тому, яким видом спорту ви займаєтеся. У кожному виді спорту є свої нюанси у поборі сумок.

Загалом, асортимент пропонованих моделей постійно зростає, є доступним для придбання, а отже, кожна дівчина може вибрати собі сумку саме для себе.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email