Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумка для лінивих

Категорії

Не всі готові стежити за своєю сумкою. Мити та чистити її спеціальними засобами. Якщо ви, також як я, хочете вибрати гарну сумку, яка принесе вам тільки позитивні емоції, а не клопіт, тоді дотримуйтесь перевірених порад:

Насамперед, форма. Форму сумки часто псує велику кількість речей, які ми намагаємося в неї впхнути щосили. Ще й блискавку при цьому застебнути. Найакуратніше виглядають сумки мають чіткі форми. Тому вибирайте квадратні чи прямокутні сумки, також великі безформні сумки. І ті, й інші навіть повністю заповнені виглядають красиво.

У матеріалах перевагу краще віддати натуральній шкірі, яка підійде для будь-якої пори року та погодних умов. Вона не потребує особливого догляду. Замінник шкіри теж прослужить довго, а заразом заощадить вам гроші.

Ручки у сумки мають бути не довгими, щоб у витягнутій руці сумка не торкалася підлоги. Так ви збережете дно сумки. Відмінним доповненням будуть металеві ніжки, які піднімають вашу сумочку над землею.

Колір сумки має велике значення. Світлі сумки досить маркі. Ефектно виглядають навіть згодом класичний чорний колір, темно-синій і червоні відтінки.

Вибирайте сумочку із залізними блискавками та надійними металевими застібками, але завжди перевіряйте їх при покупці.

Не забудемо і про підкладку. Темна краще. Внутрішні шви та кишені повинні бути оброблені якісно. Жодних звисаючих ниток, які можуть потрапити в замок, і дір.

Виконавши ці не хитрі правила, ви легко здійсните вигідну покупку і придбаєте гарну сумочку, яка прослужить вам довго, не вимагаючи багато уваги.

Живіть насолоду.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email