Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумка - єдиноріг - данина моді чи пароксизм дитинства?

Категорії

Про що говорить аксесуар, виконаний у формі міфологічної тварини чи плющової іграшки, яку таємницю приховують господині таких неординарних дрібниць?

Міс Шейді (Shady) відомий модний блогер обожнює Персі - свою сумку з плюшу. Дівчина зізнається, що придбала її торік у період, коли запоєм дивилася мультиплікаційний серіал «Мій маленький поні». Дивне заняття для дівчини 21 року, але ж кажуть, що, ти молодий, поки молодий душею. А міс Шейді планує залишатися такою ще довгих сто років, на відміну від багатьох інших невиразних і нудних блогерів.

Вона прихильниця модного явища каваї (kawaii), що в перекладі з японської означає «маленький», «чарівний» або «славний». Це слово часто використовується для характеристики дорослих, схильних демонструвати дитячу поведінку.

Навіщо дівчатам потрібні єдинороги?

Сумка Персі, виконана у формі єдинорога, практично непомітна на тлі досить незвичайного рожево-блакитного, «кавайного» вбрання модниці Шейді.

Персі - це не промо-товар до мультфільму про крилатих поні, що говорять. Взагалі, єдинороги та інші казкові істоти, придумані уяви в дітей віком, користуються незмінною популярністю в дорослих жінок, любительок кітчу, які прагнуть втримати дух дитинства. Бути дорослою особиною жіночої статі не завжди весело. Суспільство часто диктує жінкам необхідність бути сексуальнішими, спокусливішими, а іноді й агресивнішими, у нерівній боротьбі за місце у світі чоловіків. Саме тому невинність ранньої юності така приваблива.

Для Шейді сумка Персі є невід'ємною частиною її образу кава. У її прочитанні кава не так прямолінійний, Шейді розбавляє японський стиль великоокої маленької дівчинки в милій сукні з рожевими стрічками атрибутами дорослого гламуру, від макіяжу до фарбованого волосся, заплетеного в коси, вона суворо слідує останнім тенденціям в моді. Взуття Шейді - це платформа, обтягнута рожевим атласом, виконана в стилі "короля гламуру" Сергія Звєрєва. Образ виходить яскравим, клубним, такий чудово підійде для походу на рейв-вечірку.

Стиль кава у виконанні Шейді сильно стилізований, і на 100% є взірцем жіночої асексуальності. Він не покликаний збуджувати, хоча багато хто і вважає його привабливим. Головне в Шейді – це її впевненість у собі. Погодьтеся, не кожен зможе з безтурботним виглядом розгулювати центральними вулицями міста з Пінк Пай на шиї, замість шарфа, сумкою Персі під пахвою і словом SHADY на грудях.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email