Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумки "Louis Vuitton" - вічна класика

Категорії

Спочатку її відрізняло високу якість шкіри та тканини, увагу до фурнітури, укріплені кути та дно виробу. Найкращі здобутки Луї Віттона простежуються і в сучасних колекціях модного будинку.

Класичними кольорами сумок стала золотисто-коричнева гама з фірмовим малюнком та логотипом, а також лаконічний шаховий малюнок у світлому та коричневому виконанні. Сьогодні сумки Louis Vuitton представлені у різноманітних кольорах, проте класичним образам будинок не змінює, представляючи їх як сумки-ікони Monogram.


Louis Vuitton – це синонім елегантності та шику, ці сумки доречні і в офісному дрескоді, і підійдуть для неформального заходу. Модель, що стала класикою – Louis Vuitton Alma. Вона представлена в шкірі, класичних для модного будинку тонах, а також в різних колірних рішеннях. Соковиті та яскраві кольори цієї моделі стануть чудовим акцентом елегантного модного образу. Зменшений варіант сумки – Louis Vuitton Alma ВР створений для молодих дівчат, які бажають бути вишукано модними – моделі виконані у яскравих кольорових рішеннях із натуральної та лакової шкіри. Екстравагантність підкреслять моделі зі шкіри пітона та страуса. Багато моделей Alma доповнені тисненням на шкірі фірмового логотипу, що робить їх ще дорожчими.

Louis Vuitton Everfull – ще одна легендарна модель цього бренду. Трапецеподібна форма зарекомендувала себе універсальністю – така сумка буде зручною для прогулянки містом або шопінгом.

Аматорок подорожей порадують сумки Speedy. Вони покликані бути практичними, міцними та естетичними. Саме ця модель Louis Vuitton – одна із найстаріших, проте її популярність не згасає.

Louis Vuitton Capucines – ще одна класична модель, доречна як на модному показі, так і в офісному середовищі. Вона рік у рік не втрачає своєї актуальності за рахунок витонченого дизайну.

Завершенням вечірнього образу можуть бути клатчі, точніше Eva Clutch. Виконані у фірмових кольорах – світлій та коричневій шахівниці, а також фірмовому візерунку, вони підкорять зручністю та лаконічністю.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email