Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумки OAD - найкращі друзі дівчини: практичні, шикарні та доступні

Категорії

Тільки один предмет у гардеробі дівчини ПОВИНЕН поєднувати форму та функціональність – це сумка на кожен день.

Сідней Су-Лі, в чиєму резюме є глава про роботу над колекцією взуття для Кельвіна Кляйна та аксесуарів для Кейт Спейд, не могла відшукати сумку, яка була б добре влаштована всередині та зовні, а також задовольняла б її любов до чистих ліній. З цієї причини минулого року Сідней створила свій лейбл OAD.

Сідней Су-Лі вирішила вигадати симпатичні сумки невеликого розміру, в яких було б достатньо кишень, і кожна річ була б на своєму місці.



Назва сумок народилася з любові дизайнера до простих речей та форм. О – означає коло, А – трикутник, а D – символізує півмісяці.

Першими у продаж та на суд вимогливих покупниць надійшли 5 варіантів сумок:

- сумка кур'єра (Saddle Courier), тонка округла сумка через плече,

- Призма – квадратна сумка з трикутними боками та передньою кришкою, яка приховує або відкриває кишені на блискавці, відділення для карт, петельки для олівців або ручок,

- Діа - містка сумка з потайним дзеркальцем.

Вийшло щось подібне до гри: «сумка перетворюється, перетворюється сумка…»

Сумки OAD приваблюють поєднанням мінімалізму, функціональності та природності. І хоча ці сумки не завжди виглядають зручними, насправді вони якраз такі і є!

Ще одна разюча якість, яка виділяє ОАD серед мільйонів сумок, це їх колір. Марка пропонує 8 варіантів. І якщо нові бренди зазвичай починають із нейтральних відтінків, тому що легше випускати невелику кількість кольорів, ОАD надійшли інакше, зробивши колір головною родзинкою бренду. Вийшли практичні, сумки з геометрією, що запам'ятовується, яскравих сміливих кольорів і з безліччю незвичайних деталей. Поряд із класичними відтінками чорного, шоколадного та темно-сірим, марка представила сумки в соковитій зеленій, вишневій, сонячно-жовтій гамі. Ці кольори, незважаючи на насиченість, однаково виглядають по-дорослому.

Спочатку може здатися, що це просто якийсь вінегрет із сумок, але Су-Лі ретельно вибирає інтер'єри для зйомок рекламних фото своїх сумок, звертає особливу увагу на дорогі матеріали, з яких вони виготовлені, наприклад, крокренева шкіра (її возять із Південної Кореї. ), вишукана золота фурнітура та м'яка замшева підкладка.

Су-Лі вдячна своїм колишнім роботодавцям за досвід і побажання йти своїм шляхом. До речі, Су-Лі брала участь у запуску нової лінії Кейт Спейд під назвою «Субота».

У Кельвіна Кляйна дівчина навчилася приймати розумні ділові рішення, вести цінові переговори та знаходити шкіру найкращого вироблення.

Вчителі у школі дизайну Парсонс завжди радили попрацювати на когось ще, перш ніж запускати власний проект, і Су-Лі переконалася у цінності рекомендації на власному досвіді.

Сумки OAD випускають на маленькій фабриці у Сеулі, у Південній Кореї, де кожен варіант випускається маленькими партіями по 10 штук за раз чи навіть менше.

Фабрики в Сеулі невеликі, проте майстерність робітників на дуже високому рівні. Виготовляти сумки у Південній Кореї вигідно та зручно, а крім того це ще й привід для Су-Лі відвідати своїх батьків.

Отже, вартість сумки OAD коливається в межах 250-595 доларів. Вони вже доступні на ресурсі OADNewYork.com, а незабаром з'являться на полицях передових магазинів аксесуарів по всьому світу.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email