Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумочка для кожної жінки

Категорії

Акцент стоїть саме на сумці, у такому стилі можуть бути звичайні джинси з футболкою, але сумочка буде головною перевагою цього вбрання. Вона буде яскравою і незабутньою. Можливо, навіть божевільною, для любительок епатажу.

Спостерігаючи за такою тенденцією, імениті будинки мод почали створювати незвичайні сумочки. І тут фантазії дизайнерів не стало меж. Так, наприклад, у 2008 році відомий дизайнер Жан – Шарль де Кастельбажак створив оригінальну сумку у вигляді кубика рубика, ця сумочка підкорила серця всіх без винятку модниць.

І до цього дня ця модель користується великою популярністю у виборі аксесуарів. Але мода на незвичайні сумочка йде ще з далеких 50-х. Відомий італійський бренд Braccialini під керівництвом Карли Браччіаліні, знайшли свою головну конкурентну перевагу у створенні незвичайних сумочок. Це були моделі у вигляді машин, автобусів, риб та ін. Ці сумки користувалися великою популярністю і вже у 80-х бренд Braccialini став відомим у всьому світі.

Сумочки як ігри у настрій

Хочеться відзначити, що рішення створити такі незвичайні сумочки вплинуло не лише на моду, а й ще на психіко – емоційний настрій їхніх власниць. Відомий голландський бренд Vlieger & Vandam створили колекцію сумок під назвою "Ангел-охоронець". За допомогою унікальних 3D технологій на своїх сумках вони нанесли елемент у вигляді холодної зброї. У результаті модниця почувається захищеною, і може бути впевнена, що злочинець до неї не наблизиться.

Або за допомогою незвичайної сумочки можна підкреслити свій добрий настрій, наприклад, доповнивши свій look сумочкою від Valentino у вигляді квітки. Якщо ваш настрій у стилі "не чіпай мене, я дуже зла!" підійде варіант сумочки у вигляді колючого кактуса, та й таке є. І таких варіацій може бути безліч. Сумочка у вигляді гамбургера, черепа, хреста та багато іншого. Дизайнери подбали про те, щоб будь-яка модниця, будь-якої миті змогла пограти зі своїм настроєм, і з легкістю переключитися зі буденності додавши фарб у свій образ за допомогою оригінальних сумочок.

Звичайно, не кожна модниця може дозволити собі придбати маячні вироби. Оригінальні сумочки коштують тисячі доларів. Як варіант, можливо, купувати подібні сумки у вітчизняних дизайнерів, звісно, їхні імена нікому не відомі. Але й ціна на послуги є доступною. Або ж можна купувати підробки у китайців, що у них виходить просто відмінно. У будь-якому випадку сумочка є невід'ємною частиною в гардеробі будь-якої жінки, будь вона незвичайна або найпростіша.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email