Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумочка - останній штрих образу

Категорії

Нудна класика

Багато модних експертів вважають застарілою догму про те, що сумочка та взуття мають бути одного кольору та фактури. Як би там не було, образи з однотонними туфлями і сумкою виглядають все ж таки гармонійно. Такий варіант можна вдаватися при зборі на офіційний захід або ділову зустріч. Дурним здаватися це точно не буде. Суворий діловий костюм, чорні туфлі на підборах і чорна сумка хоч і не приваблять пильних поглядів оточуючих, але й особливого дисонансу в образі навряд чи створять. Інша річ, коли на жінці яскраво-червоне лаковане взуття. Сумка такого ж кольору і з того ж матеріалу буде явним перебором. У цьому випадку краще вдатися до варіанту більш спокійного та непомітного тону. Простіше кажучи, екстравагантного елемента, що виділяється, в образі цілком достатньо одного, і в описаному випадку це будуть туфлі. Загалом, підбирати сумочку у колір взуття можна, але краще це робити в офіційному вбранні. В інших випадках справді можна виглядати банально та нудно.



Комбінуємо кольори

Сучасні експерти моди пропонують "грати" контрастами при підборі сумочки до взуття. Наприклад, при непоказному кольорі взуття пастельних тонів можна дозволити собі яскраву червону або жовту, бузкову сумку. Тут важливо враховувати колір сукні чи костюма. Такий варіант можливий за умови спокійних відтінків одягу (наприклад, бежева або біла сукня, сірий костюм). Тоді сумка стане яскравим доповненням образу та дозволить вигідно виділитися з натовпу. Цікаві експерименти із взуттям чорного кольору та червоною сумкою, сірими балетками та рожевим ридикюлем, сірими босоніжками та рожевим клатчем.

Головне тут — не перегнути ціпок. Нехай яскравий елемент буде один, інакше ефект, зроблений ним, розсіється.

Як бачимо, варіантів підбору сумочки до туфель маса. Тут все залежить від заходу, на який збирається жінка, і від того, наскільки яскраво вона готова виглядати. При правильному підході можна досягти чудового результату та приковувати погляди оточуючих. І все завдяки такій, здавалося б, дрібниці, як дамська сумочка.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email