Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Таємна валізка

Категорії

І не важливо: в гостях дівчина чи на відпочинку, на званому вечорі чи побаченні. Сумочка обов'язково має поєднуватися з одягом або аксесуарами, обов'язком, і звичайно - настроєм. Не рідко одягнувшись і покрутившись перед дзеркалом, красуня змінює сумочку і перекладає весь вміст із однієї іншу. Якщо ви вирішили купити нову сумочку, зверніть увагу на нові тенденції в 2016 році. Що буде модним?

Сумки з бахромою. Сумки із замші, шкіряні, кудлаті з довжиною, або прикрашені короткою бахромою. Вигляд цих сумочок незвичайний, незважаючи на своєрідну прикрасу – виглядають акуратно. Дуже підійде для творчих і веселих модниць, які завжди поспішають, і ці чудові пухнасті супутниці будуть тріпатися в ніжних ручках.



Сумки-валізи. Шкіряні сумки, схожі на дорожні ретро-валізи. Виглядають дуже пікантно. Дуже місткі та об'ємні, суворі, вони швидше підійдуть діловим жінкам, у яких ну ніяк не вміщається найнеобхідніше в звичайну сумочку.

Сумочки з короткими ручками та без них (конвертики). Ці сумочки елегантні, їх легко носити пахвою, вони надзвичайно красиві. Деякі мають прорізи для кисті рук, що значно полегшує їхнє транспортування під час пересування.

Хутряні сумочки та комбіновані зі шкірою. Дивляться багато, та що вже кривити душею - шикарно, їх так приємно тримати в руках. Сюди ж можна віднести сумочки з крокодил і зміїної шкіри. Відмінно поєднуються із зимовими видами одягу. Але за ними потрібен особливий догляд.

Сумочки з принтами та написами. Особливо підійдуть філософським натурам. Можна підібрати сумочку не лише під гардероб, а й під своє бачення життя. Головне добре знати переклад того чи іншого напису. Хто знає, може, зацікавившись написаним, чоловік із такими ж життєвими позиціями захоче познайомитися з вами чи подискутувати на цю тему, адже, крім того, що чоловіки люблять очима, вони ще й мислителі.

Сумки, що дублюють один одного, - вельми незвичайне явище. Це коли дві однакові на вигляд сумочки, але різні за розміром, приєднані один до одного. Наприклад – унизу велика модель, а над нею дрібніша копія. Виглядають дуже індивідуально, привертають увагу навіть на відстані.

Сумки на ланцюжках. Все дуже просто – замість звичних ремінців ланцюжок чи ланцюжок. Це і практична частина сумки та прикраса. Як то кажуть – два в одному.

Сумки з великими геометричними фігурами. Замість звичних прикрас намистин, стразів, бахроми, шкіряних кісок - малюнки геометричних фігур. Вони можуть бути як намальованими, так і об'ємними як вставки з іншого матеріалу.

Вибір величезний, ідеї цікаві, на будь-який смак, навіть найвибагливіший. Знайдіть свою маленьку супутницю і зберігайте в ній все необхідне, або надсекретне.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email