Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Тип характеру на вибір сумки

Категорії

Можна помітити, що сумки великого розміру віддають перевагу зайнятим, працездатним жінкам і дівчатам. Для них головне в сумці: обсяг, практичність та велика кількість різних кишень із відсіками. З сумками строгих форм ходять такі ж зайняті, працюючі леді, але саме вони вміють добре поєднувати роботу та дозвілля.

Такі дівчата вибирають одяг суворий та елегантний. Різні маленькі елегантні сумочки вибирають такі ж елегантні жінки. Вони добре стежать за собою, завжди знаючи, що виглядає добре.

У роботі вони більшу частину часу присвячують бесідам із колегами, ніж робота. Різні клатчі купують дівчата для того, щоб класти туди найважливіші для себе речі, як телефон і ключі. Функціональність цієї сумочки говорить про саму власницю.

А тепер варто поговорити про саму манеру носіння сумочок . Чи бачили ви те, як носять сумочки виключно за ручки? Якщо так, то знайте, ці дівчата практично ніколи не спізнюються, вони дуже пунктуальні та пристойні.

Дівчата, які носять сумочки на плечі, поділяються на дві категорії. Перші притискають сумку рукою і практично їй не рухають. Таких дівчат найчастіше можна назвати не впевненими та досить стрімкими.

А ось другі повна їхня протилежність. Вони вільно рухають рукою, це означає, що по життю вони веселі та цікаві особистості. Такі жінки люблять бути в центрі уваги та компліменти.

Також бувають і такі дівчата, які носять сумочки під пахвою. Це так само означає певну стрімкість і замкнутість, але водночас вони незалежні та емоційні. Власник сумочок , які носять за кут, можна назвати не дуже пунктуальними, але дуже самовпевненими. Вони не обережні, і дорожать найбільше саме своєю часто неправильною думкою.

Ну і напевно найчастіший вид дівчат, які носять сумку на лікті . У цих дівчат дуже розвинена гідність. Вони досить сімейні, люблять зробити за будинком. Вони щедрі та сміливі.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email