Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Важливі дрібниці в образі ділової жінки

Категорії

У діловому стилі таких дрібниць багато, але чи це дрібниці? Створення образу - це дуже серйозне питання і до нього потрібно відповідати. До ділового костюма необхідно підібрати блузку чи сорочку. Вони мають бути простого крою без важких рюшів, воланів. Сорочки краще класичного чоловічого крою, білого кольору. Яскраві кольори не рекомендують використовувати для створення ділового стилю.

Дуже важливо правильно підібрати аксесуари. Для цього стилю підійдуть строгі прикраси такі як кільця, але не більше двох, брошки, сережки, краще, якщо вони будуть з благородних металів. Треба пам'ятати, що прикрас може бути надіто не більше трьох. Можна використовувати шийну хустку, краватку.



Сумка у стильної ділової жінки повинні бути простою та місткою, вона відрізняється якістю матеріалу, таким як натуральна шкіра або гарної якості текстиль. Колір сумок краще вибирати спокійний. Гаманець та візитницю, необхідно вибирати так щоб вони гармонували з сумкою за стилем та кольором.

У стилі немає дрібниць, тому необхідно всі аксесуари підбирати так, щоб вони поєднувалися між собою та допомагали створювати та закінчувати діловий образ.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email